Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 15. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Tähesaju tänavale rajatakse Selveri kauplus

AS Selver ja Tähesaju City OÜ sõlmisid üürilepingu, mille kohaselt ehitatakse Lasnamäele Tähesaju tänavale Selveri supermarket.

„Rajatav kauplus jääb Tondiraba jäähalli ja oluliste liiklussõlmede vahetusse lähedusse. Selles kiiresti arenevas Lasnamäe piirkonnas puudub täna toidupood, kus Varraku, Katleri ja teiste sealkandis asuvate tänavate elanikud saaksid mugavalt jalgsi käia ja teha sisseoste võimalikult kodu lähedal. Seega peaks uudis sealseid inimesi kindlasti rõõmustama,“ rääkis Selveri keti juht Kristi Lomp.  „Uue kaupluse rajamisel lähtume oma senisest kontseptsioonist ja ostjatele tahame pakkuda võimalikult mitmekülgset kodumaist kaubavalikut.“

Tähesaju City OÜ juhatuse liikme Hindrek Leppsalu sõnul täiendab Selveri lisandumine Tähesaju City’sse klientide ostuvõimalusi piirkonnas. „Valminud Tondiraba jäähall, planeeritav ujula ning golfiväljak, toovad Tähesaju piirkonda inimesi kõikjalt Tallinnast ning ka väljastpoolt,“ rääkis Leppsalu.  „Tähesaju City eesmärk on luua kaubanduspark üürnikele, kes erinevatel põhjustel eelistavad paikneda olemasolevatest kaubanduskeskustest eraldi, samas olles hästi ligipääsetav nii auto, kui ühistranspordiga. Paljude jaoks tuleb üllatusena, et Tähesaju City asub vaid 7 minutilise autosõidu kaugusel kesklinnast.”

Kaubanduskeskus hakkab paiknema  Tähesaju tee 1,3 ja Varraku 12 kinnistutel. Ehitatava hoone üldpind on 3100 ruutmeetrit, millest Selveri müügisaal võtab enda alla ligi poole. Supermarketis hakatakse pakkuma  ligi 10 000 erinevat toodet, peamiselt keskendutakse värskele toidukaubale aga ka Selveri Köögi valmistoidule. Selveri kaupluses leiab tööd  40 inimest. Lisaks Selverile tulevad kaubanduskeskusesse erinevad igapäevateenuste pakkujad ja väikepoed.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub 44 kauplust erinevates Eesti piirkondades. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja Gruppi. Selver annab tööd 2300 inimesele.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757