Autor: Kaubandus.ee • 30. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

11 küsimust Ameerika jaekaupmehe tööintervjuult

Ameerika suuruselt teisel jaekaubandusettevõttel Targetil on oma töötajatele kõrged ootused ning siin on välja toodud 11 küsimust, mida on küsitud tööintervjuul.

Ettevõtte karjäärilehe andmetel innustavad nad oma töötajaid olema uuendusmeelsed ning see paneb inimesed pingutama, kirjutab Business Insider.

Siin on 11 kõige keerulisemat küsimust, millele inimesed on pidanud Targetis tööintervjuul vastama.

Kirjeldage, kuidas te lahendaksite olukorra: Teie juht käitus valesti, te ütlete talle seda ning seejärel juht ähvardab teid.Rääkige ajast, kui olete pidanud tegema kiire otsuse ilma eelneva informatsioonita.Palun tooge näide mõnest kriisisituatsioonist ja kuidas te selle lahendate?Rääkige, kuidas olete aidanud saada kaastöötajal talle sobiliku tagasiside? Käige läbi kõik sammud, mida tegite ja mis tulemuse saite.Kuidas olete olnud vastamisi eetiliste probleemidega ja kuidas te selles situatsioonis käitusite?Kuidas käitute ärritunud kliendiga, kaupluse külastajatega ja turvalisuse küsimustega samal ajal?Mis on kõige kehvem tagasiside, mida olete saanud? Miks?Kuidas te olete tööprotsessi parandanud?Ametikoht on juba täidetud, kas soovite selle asemel saada miinimumpalgaga kohta?Nimetage kord, kui teie kuulamisoskused on põhjustanud konflikti?Mis valearusaam on Teil teiste inimestega olnud?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757