Autor: Kaubandus.ee • 5. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

A&G Kaubanduse AS uuendab kauplusi

6. augustil avab A&G Kaubanduse AS Rocca al Mare keskuses renoveerimise läbinud Vero Moda ja Jack&Jones'i kauplus, mis on ettevõttele teine renoveeritud kauplus käesoleval suvel. 

A&G Kaubanduse AS avab 6. augustil Rocca al Mare keskuses põhjaliku renoveerimise läbinud Vero Moda ja Jack & Jones'i kaupluse. 479 m2 pinnal avatava kaupluse müügikeskkond on täielikult uuenenud – see on valge ja avar ning põnevad mööblilahendused võimaldavad efektseid toodete väljapanekuid.

Ettevõttele on see teine renoveeritud kaupluse avamine käesoleval suvel. 16. juulil avati Eedeni keskuses uus multibrändikauplus .OBJECT, mis asendab seni keskuses tegutsenud AG kauplust. 2015. aasta teises pooles on plaanis renoveerida ja avada veel kaks kauplust.

A&G Kaubanduse'le kuuluvad lissaks Vero Moda ja Jack&Jones kauplustele ka Estpirt, .Object, AG ja AG outlet kauplused. Kokku on ettevõttel 12 kauplust.

2014. aasta suvel 100% Tartu Tarbijate Kooperatiivi poolt omastatud A&G Kaubanduse AS on Eesti turul rõivamüüjana tegutsenud 1993. aastast. A&G Kaubanduse AS-i missiooniks on tuua Eesti inimesteni Euroopas hästi tuntud rõivabrändid, pakkuda parimat ostuelamust ja teenindust ning tuua klientide ellu rahulolu ja head enesetunnet.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700