6. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Tarbijate Kooperatiiv omandas A&G Kaubanduse

Tartu Tarbijate Kooperatiiv sõlmis 1. augustil Watson Group OÜ ja A&G aktsiaseltsiga ostu-müügilepingu, mille tulemusena omandas 100% osaluse A&G Kaubanduse aktsiaseltsis. 

Pika tegevusajalooga A&G Kaubanduse ASil on arvestatav turuosa Eesti moekaupade turul, ettevõte kapleb Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas 14 kaupluses ning vahendab kaubamärke Esprit, Vero Moda, Jack&Jones ning A&G.

A&G Kaubandust asub pärast tehingu lõpuleviimist juhtima Eestis LPP Retaili kauplustevõrgu (Reserved, House, Cropp, Mohito) üles ehitanud Hendrik I. Pass.

Tartu Tarbijate Kooperatiivile kuuluvad kaubamärgid Maksimarket, Konsum ning A&O.

Autor: aripaev .ee, Ave Lepik

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700