24. august 2015

Veebikeskkond Cherry kavandab muudatusi

Cherry Media juhatuse liige Andres Susi
Autor: Meeli Küttim

Uljalt tegevust laiendanud Cherry on raskustes ning tahab teha suuri muudatusi ja kaasata lisaraha, et uuesti lendu tõusta, kirjutab Ärileht.

Cherry Media OÜ juhatuse liige Andres Susi ei soovinud otse öelda, milliseid muudatusi tehakse, kuid ta kinnitas, et nende kohta liiguvad mitmed kõlakad. Kõigis kolmes Balti riigis tegutsedes, tuleb nende suurim käive Leedust, kuid just see haru plaanitakse sealsele juhtkonnale maha müüa. Eesti ja Läti osad ostaksid üle investorid, kellest osa on Cherry juhtkonna liikmed.

Oluline muudatus on ka see, et kaupade müümise osa planeeritakse Eestis ja Lätis üldse kinni panna ning edaspidi keskendutakse peamiselt meelelahutuse, majutuse, teenuste ning reiside pakkumisele. Ettevõttel on kavas kulusid koomale tõmmata ning brändi uuendada.

Loe pikemalt Ärilehest.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700