Autor: Kaubandus.ee • 24. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vautšeriäri Groupon koondab 1100 inimest

Vautšeriäri Groupon tõmbab äri koomale
Foto: EPA
Kõikide sooduspakkumiste vahendamisega tegelevate ettevõtete ema Groupon teatas otsusest oma äri koomale tõmmata ning koondada 1100 inimest, kirjutab Delfi Ärileht.

Praeguse plaani kohaselt lõpetatakse tegevuse näiteks Taiwanil ja Taimaal, käesoleval aastal on lahkutud juba ka hiiglasliku potentsiaaliga Türgi ja India turgudelt.

Grouponi allakäigule on kaasa aidanud keskkondade nagu LivingSocial edu ning samuti ka Amazoni ja eBay tõsisem tegutsemine sooduspakkumiste alal.

Paljud ettevõtted, kes Grouponiga varem koostööd tegid pole vautšeriostjatest endale püsikliente saanud ning rahalises mõttes on koostööga pigem kaotajaks jäädud.

Grouponi aktsia on aasta algusest kaotanud umbes pool oma väärtusest ning sellega kaubeldakse New Yorgi börsil (NASDAQ) 4 dollari ümber.

 Loe pikemalt Delfist

Augustis selgus, et Eesti vautšeriportaal Cherry on raskustes ning plaanib teha muudatusi ning kaasata lisaraha. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757