Autor: Maarit Eerme • 3. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cherry sulgeb Rotermanni kaupade väljastuspunkti

Cherry otsustas, et nad sulgevad Rotermanni kaupade väljastuspunkti ning alates 22.06 teenindavad Cherry klientide pakkide väljastamise osas Omniva pakiautomaadid ja kuller ning peagi ka postkontorid. 

Cherry põhjendas enda infokirjas, et nad sulgevad Rotermanni aatriumis asuva Cherry väljastuspunkti, sest selle asukoht on klientidele ebamugav, parkimine kallis, seal on pikad järjekorrad ning kauba kättesaamise aeg toimub piiratud aegadel.

Sellest lähtuvalt on nad otsustanud teha alates 22.06 tihedamat koostööd Omnivaga, kes pakub Cherryst ostetud kaupade transpordiks pakiautomaadi erihinda. Cherry lubab, et kaupade tagastamine 14 päeva jooksul on alati tasuta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700