12. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cherry sai omad vitsad kiirest kasvust

Cherry sai oma vitsad kiirest kasvust ütles Cherry Media juht Priit Tomp
Foto: Raul Mee
Cherry kasvas 2012 aastal kaks korda ning probleemid said lahendatud Hiina meetodiga. Ettevõtte asutaja Priit Tombi sõnul lõhkus see ära kõikvõimalikud protsessid ning kaks järgnevat aastat tegid nad köögipoolt korda, et saaks edasi kasvada.

Vaata videost, mis on Hiina meetod ja mida räägib Cherry Media asutaja ja juht Priit Tomp kaupade pikast tarneajast, kui palju annab neil veel kasvada ning mis on nende tuleviku plaanid.

Autor: Raul Mee, Maarit Eerme

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700