• 12.05.15, 16:52
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Cherry sai omad vitsad kiirest kasvust

Cherry kasvas 2012 aastal kaks korda ning probleemid said lahendatud Hiina meetodiga. Ettevõtte asutaja Priit Tombi sõnul lõhkus see ära kõikvõimalikud protsessid ning kaks järgnevat aastat tegid nad köögipoolt korda, et saaks edasi kasvada.
Cherry sai oma vitsad kiirest kasvust ütles Cherry Media juht Priit Tomp
  • Cherry sai oma vitsad kiirest kasvust ütles Cherry Media juht Priit Tomp Foto: Raul Mee
Vaata videost, mis on Hiina meetod ja mida räägib Cherry Media asutaja ja juht Priit Tomp kaupade pikast tarneajast, kui palju annab neil veel kasvada ning mis on nende tuleviku plaanid.
Autor: Raul Mee, Maarit Eerme

Seotud lood

Uudised
  • 13.06.16, 16:16
Tarbijakaitseamet: Kõik Cherry.ee kaudu müüdud WOW Traveli reisid jäävad ära
Tarbijakaitseamet annab teada, et vautšeriportaali cherry.ee vahendusel reise müünud Saksamaa reisikorraldaja Wow Travel GmbH reisid ei toimu ning ettevõtja on teavitanud, et ei kavatse oma kohustusi tarbijate ees täita. Amet plaanib korraldada tarbijate õiguste kaitsmise kohtus.
Uudised
  • 30.05.16, 23:37
Läti ettevõtja: Cherry tegi neli suurt viga
Läinud nädalal lõpetas sooduskupongide vahendaja Cherry Media tegevuse Eestis, Lätis ja Leedus. Läti ettevõtja Normunds Bergs, kes oli algusaegadel Läti Cherry osanik, loetles Läti rahvusringhäälingule üles vead, mis võisid tema hinnangul ettevõttele saatuslikuks saada.
Uudised
  • 24.08.15, 11:56
Veebikeskkond Cherry kavandab muudatusi
Uljalt tegevust laiendanud Cherry on raskustes ning tahab teha suuri muudatusi ja kaasata lisaraha, et uuesti lendu tõusta, kirjutab Ärileht.
Uudised
  • 12.05.15, 15:33
Viie aastaga on Cherryst ostes säästetud 25 miljonit eurot
Eesti ja Baltikumi üks suurimaid e-kaubandusettevõtteid Cherry tähistab oma viiendat tegutsemisaastat Eestis ning selle aja jooksul on kliendid tänu Cherry vautšeritele säästnud ostude pealt ligi 25 miljonit eurot ning veetnud Cherry e-poes kokku 3,6 miljonit tundi ehk 417 aastat.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele