8. september 2015

Vaata parima interjööriga kaubandusettevõtteid

Ülemiste keskus jõudis mainekal konkursil 15 parima kaubandusinterjööri hulka
Autor: Meeli Küttim

Ülemiste keskus jõudis mainekal konkursil SBID International Design Award 2015 15 parima kaubandusinterjööri hulka. Hääleta Ülemiste Keskuse poolt ning vaata, kes on teised konkurendid.

SBID International Design Awardi jaekaubanduse valdkonna 15 finalisti. Septembris valib žürii oma võidutöö, mis annab 70% häälte tulemusest. Igalt IP-aadressilt saab hääletada üks kord kuni 18. septembrini kella 14.30. (GMT aja järgi 17.30) 

Parima interjööriga kaubandusettevõtted:

Kolmekorruseline kellakauplus Watches of Switzerland, Londonis Regent StreetilRõivabränd Fred Perry Covent Garden esinduskauplus LondonisPINKAH uute toodete esitlussaal GuangZhous HiinasJaekaubanduse galerii Country Garden SingapurisPlaatide tootja Olympia Tile Showroom Torontos KanadasMängude osakond Pixel Attack Taipei uusimas elektroonika kaubamajas TaiwanisMüügiesindus Wool Yarn HiinasTelekommunikatsiooniettevõtte Singtel / Causeway Point kauplus SingapurisInterjööribrändi Holly Hunt London ShowroomPVH Mehhikos esindatavate brändide ShowroomÜlemiste kaubanduskeskus TallinnasInterjöörikaupluse Pad Deco jaekauplus SuurbritanniasPrantsuse elustiili rõivakauplus LOFT Design by … Moskvas Venemaal7 päevane kauplus Bao Bao Issey Miyake Tokyos JaapanisKöögimööbli Rossana Kitchen Showroon Londonis

Vaata kõiki finaliste koos kirjeldusega SIIT.

Bao Bao Issey Miyake
Autor: SBID International Design Excellence Awards 2015
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700