18. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euronics avas Stockmannis uue kaupluse

Stockmanni Euronicsi avamisõhtu valitutele
Foto: Maarit Eerme
Euronics avas Tallinna südalinnas 18. septembril enda kahekümnenda kaupluse Stockmanni kaubamaja 4. korrusel.

“Meil on väga hea meel tuua Stockmanni kaubamajja Tallinna südalinna parima tootevalikuga elektroonikapood,” ütles Euronicsi arendusdirektor Urmas Arula. “Ligemale 700-ruutmeetrise müügipinnaga kaupluses leiavad kliendid laias valikus IT- ja nutiseadmeid ning audio- ja videotehnikat, aga ka näiteks külmikuid ja pesumasinaid.”

Täna avatud Euronicsi kauplus on osa Stockmanni uuest strateegiast, mille eesmärk on parandada kliendikogemusi ning kaasata pakkumistesse huvipakkuvaid tooteid ja teenuseid ka oma rentnikelt.

“Me soovime suurendada oma pakkumisi ja jätkata klientide inspireerimist. Viimasel ajal pole me müünud koduelektroonikat ja suuremaid kodumasinaid oma Tallinna ja Riia kaubamajades. Nüüd oleme toonud koostöös Euronicsiga selle tootevaldkonna nii Tallinnas kui ka Riias oma kaubamajadesse tagasi,” ütles Stockmanni kinnisvaradivisjoni asedirektor ja kontserni välisüksuste arendusdirektor Lauri Veijalainen.

Euronics on  juhtiv koduelektroonika jaemüügikett Euroopas ja Baltikumis. Eestis alustas Euronicsi kaubamärk tegutsemist 2003. aastal ning on tänaseks esindatud 20 kauplusega. Euronics on esimene ja peamine välispartner Stockmanni Baltikumi kaubamajades.

17. septembri õhtul said kutsetega külalised tutvuda Stockmanni Euronicsi valikuga esimesena. Kohapeal toimus 24 erinevat tooteesitlust, taustaks mängis muusika. 

Avakõne tegid Stockmanni turundusdirektor Erica Järv, Sandman Groupi (Euronics) juhatuse esimees Jaan Koppel ning hulgimüügi kaubandusdirektor Martin Pedai.

Vaata galeriid, mis toimus ja kes olid kohal 17. septembril õhtul Stockmanni Euronicsis.

Stockmanni turundusdirektor Erica Järv
Foto: Maarit Eerme
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757