10. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Priisle Maxima XXX pidulik avamine

Lindi lõikavad läbi Maxima Eesti tegevjuht Vygintas Šapokas ja Tallinna abilinnapea linnapea ülesannetes Taavi Aas
Foto: Andres Haabu
10. detsembril avas Maxima peallinna esimese Maxima XXX hüpermarketi, kuhu kogu investeering oli 16,5 miljonit eurot. Kohal oli ka Leedu saadik Eestis Neilas Tankevičius ning Maxima Grupe tegevdirektor Neringa Janaviciute.

Maxima XXX hüpermarket on jaeketi suurima müügipinna ja töötajatearvuga. Mõned uut hüpermarketit kirjeldavad arvandmed:

Maxima XXX hüpermarket asub 6000 ruutmeetril, sellest müügisaali osa on 4000 ruutmeetritKaupluses ja tsehhides saab tööd kokku 260 inimest.Kaubasortiment ulatub üle 31 000 nimetuse toidu- ja esmatarbekaupa ning kodu- ja majapidamiskaupa.Samas hoones paiknevad neli Maxima omatoodete tsehhi, kus valmistatakse kokku ligi 1300 erineva kulinaaria-, liha-, kala- ja pagaritoodet.Hooneesises parklas on kohti 260 autole.Kaubanduskeskuses paiknevad lisaks hüpermarketile kiirsöögikoht, apteek, ilusalong, elektroonikapood, kingsepp ja rõivaste parandus, keemiline puhastus, lemmikloomapood, lillekauplus ja pakiautomaat.Maxima Eesti koguinvesteering kaubanduskeskuse rajamisse ulatus 16,5 miljoni euroni.Kaubanduskeskuse hoone ehitustööd teostas Harju Ehitus.

Vaata täispikka meeleolukat galeriid Priisle Maxima XXX kaupluse avamisest. 

Foto: Andres Haabu

Autor: Andres Haabu, fotograaf

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700