10. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna esimene Maxima XXX avab uksed

Priisle Maxima XXX
Foto: Maxima
10. detsembril avas uksed Tallinna esimene Maxima XXX hüpermarket, mis on teine sarnase formaadi ja suurusega kauplus Eestis, esimene avati Pärnus 2008. aastal.

Tallinna esimene Maxima XXX hüpermarket avati täna, 10. detsembril, Priisle asumis, Linnamäe tee 57. Kaupluses on 4000 ruutmeetrit müügipinda ning kauplus koos sinna juurde kuuluvate kala-, liha-, kulinaaria- ja kondiitritsehhidega annab tööd 260 inimesele.

Kaupluse ehitusse investeeriti kokku 9,2 miljonit eurot ja koguinvesteering kokku oli 16,5 miljonit eurot.

Hüpermarketi avasid sõnavõttudega Maxima Eesti tegevjuht Vygintas Šapokas ja Tallinna abilinnapea linnapea ülesannetes Taavi Aas.

Maximal on 75st kauplusest Tallinnas 23, millest 7 on Maxima XX supermarketid ja ülejäänud Maxima X kodukauplused. „Oleme samm haaval avanud uusi ja uuendanud olemasolevaid kauplusi selle nimel, et pakkuda klientidele aina paremat kaubavalikut, mis arvestab nende eelistusi ja ootusi. Vastavatava hüpermarketi valik on Maxima poodide parim,“ rääkis Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets. Ta lisas, et see hüpermarketi avamine on loominguline jätk senisele arengule.

Järgmised hüpermarketid avatakse 2017. aastal Haaberstis ja 2018. aastal Kristiines.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700