Autor: Kaubandus.ee • 17. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coop Eesti Keskühistu annetas 1917 eurot

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihand
Foto: Raul Mee
Coop Eesti Keskühistu pöördus tänavuste jõulude eel koostööpartnerite ning äriklientide poole üleskutsega annetada jõulukinkideks planeeritud raha riskioludes kasvavate laste toetuseks. Ettevõte ise tegi samuti jõulukaartide ja kinkide asemel 1917-eurose annetuse Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendusele (ANK), kes korraldab riigi toel noortele tasuta huvitegevusi 90-s keskuses üle Eesti.

„Jõulude ajal kulutatakse kingituste valimisele, pakendamisele ning kohaletoimetamisele märkimisväärselt aega ja raha. Mõistlikum on need vahendid suunata heategevusse.  Otsustasime omalt poolt annetada noorte toetuseks sümboolse summa - ühiskaubanduse keskühistu Eestis asutati aastal 1917,“ ütles Coop Eesti juhatuse esimees Jaanus Vihand.

„Oleme juba Coop Eesti ning selle klientidelt ja  partneritelt saanud annetustena tuhandeid eurosid ning täname südamest kõiki toetajaid. Kanname üheskoos hoolt riskioludes kasvavate laste eest ning hoiame kokku, sest kedagi ei tohi ühiskonnas jätta hooleta,“ ütles Eesti ANK tegevjuht Heidi Paabort.

Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus korraldab riigi toel noortele tasuta huvitegevusi 90-s keskuses üle Eesti.  ANKi programm võimaldab märgata ja kaasata noori, kes erinevatel põhjustel on sattunud õigusrikkujate, koolist väljalangenute, töötute või teiste toetust vajajate sekka. 

Coop Eesti koondab endas keskühistut ning 19 piirkondlikku tarbijate ühistut, millel on omakorda kokku ligi 83 000 klientomanikku ehk ühistu liiget. Coop Eestile kuulub 355 kauplust, millest valdava enamiku moodustavad ketikauplused: AjaO, Konsum, Maksimarket, E-Ehituskeskus, Tööriistamarket.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757