18. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kesklinnas avati mini-Rimi

Tormimäe mini-Rimi
Autor: Rimi Eesti Food
17. detsembril avas uksed Tornimäe mini-Rimi, kus on müügipinda 280 m² ning sortimendis enam kui 3000 toodet.

„Tallinna kesklinnas pole just palju toidukaupluseid, mille tõttu on need vähesedki tihti ülerahvastatud ja tipptundidel järjekorrad pikad. Nõudlus kodukoha lähedal asuvate toidupoodide järele on suur ning Tornimäel avatud mini-Rimi toob kindlasti olukorrale veidi leevendust,“ sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. „Tornimäe Rimi hakkab pakkuma ka salativalikut, sooja toitu ning kuumi jooke, seega on võimalik lähedal töötavatel inimestel võtta kiire lõunaeine Rimist.“

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700