18. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kesklinnas avati mini-Rimi

Tormimäe mini-Rimi
Foto: Rimi Eesti Food
17. detsembril avas uksed Tornimäe mini-Rimi, kus on müügipinda 280 m² ning sortimendis enam kui 3000 toodet.

„Tallinna kesklinnas pole just palju toidukaupluseid, mille tõttu on need vähesedki tihti ülerahvastatud ja tipptundidel järjekorrad pikad. Nõudlus kodukoha lähedal asuvate toidupoodide järele on suur ning Tornimäel avatud mini-Rimi toob kindlasti olukorrale veidi leevendust,“ sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. „Tornimäe Rimi hakkab pakkuma ka salativalikut, sooja toitu ning kuumi jooke, seega on võimalik lähedal töötavatel inimestel võtta kiire lõunaeine Rimist.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070