11. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhof saab uue tegevjuhi

Bauhof otsib uut tegevjuhti
Foto: Meeli Küttim
Eesti juhtiv ehitusmaterjalide ja aiakaupade müügikett Bauhof otsib personalifirma Amrop abil uut tegevjuhti, kes asub eeldatavalt tööle aprillis.

„Eesti ehituses ja koduremondis on iga kolmas nael, kruvi ja tööriist tulnud Bauhofi riiulitelt. Enamikus Eesti aedades külvatud seemned, kasvavad taimed ja kasutusel olevad väetised on pärit Bauhofi Aiaparadiisist. Oleme oluliseks partneriks kõigile ehitajatele, koduomanikele ja aednikele,“ ütles Bauhofi tegevdirektor Mart Vau.

„Praegu on jaekaubanduses toimumas mitmed olulised ja põnevad muutused. Otsime uut liidrit, kellel oleks visioon ja tahe neid ellu viia. Usun, et uus tegevjuhi toob Bauhofi värskeid ideid ning lisab hoogu. Tahame kasvada ja äri arendada. Astun tegevjuhi kohalt kõrvale, kuna järgneva kahe aasta jooksul keskendun õpingutele välismaal. Bauhofiga ma sidemeid ei katkesta ning olen nõu ja jõuga ettevõtte juures ka edaspidi, kuid mitte täiskoormusega,“ rääkis Vau.

Bauhof alustas uue tegevjuhi otsinguid, mida aitab läbi viia personaliotsingufirma Amrop. „Bauhofis, mis kuulub Eesti ettevõtete TOP 100 hulka, tegutseb hästi toimiv ja tulemustele orienteeritud meeskond. Amropi eesmärk on leida sellele meeskonnale uus võimekas ja motiveeritud juht. Kandideerimiseks palume huvitatutel Amropiga ühendust võtta,“ ütles Amropi konsultant Hillar Matto.

Bauhof kuulub MyInvest gruppi ja on Eesti ehitusmaterjalide jaekaubandusturu liider. Bauhofi 2015. aasta käive oli ligi 84 miljonit eurot. Bauhofil on Eestis 13 kauplust, ettevõttes töötab 450  inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757