28. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-tegu 2015 võitis..

Apotheka Netiapteek
Foto: kuvatõmmis
E-kaubanduse Aastakonverentsi Gala õhtusöögil kuulutati välja E-tegu 2015 võitja, kes sai 36% osalejate häältest.

E-tegu 2015 võitis Apotheka Netiapteek.

„Oleme siiralt tänulikud, et E-tegu 2015 tiitli pälvis Apotheka Netiapteek. Apteegina on meie jaoks oluline olla oma inimestele lähedal ka internetis, kus saame pakkuda professionaalset nõustamist online-apteekrite abil, väljastada mugavalt käsimüügi- ja retseptiravimeid ning võimaldada tervisekaupade kojutoimetamist olukorras, kus patsient või tema lähedane on kodus haige,“ ütles Apotheka digiturunduse projektijuht Karin Maandi. Ta lisas, et neil on hea meel tõdeda, et üha enam leiavad inimesed tee apteeki ka tervena, et ilu- ja nahahooldustooteid uudistada või võimalike tervisemurede eest ennast ja oma pereliikmeid kaitsta.

Teised finalistid olid: AliExpress Omniva pakiautomaadis, E-Maxima, Omniva toiduveod, Rahva Raamatu äpp

Häälte kokkulugemine
Foto: Marek Metslaid
E-tegu 2014 võitja Baltika e-kaubanduse juht Külli Koort annab E-tegu 2015 võitjale Apotheka Netiapteegi digiturunduse projektijuhile Karin Maandile auhinna üle
Foto: Marek Metslaid
E-tegu 2015 Apotheka Netiapteegi digiturunduse projektijuht Karin Maandi
Foto: Marek Metslaid
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070