28. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-tegu 2016 võitis….

Eesti E-kaubanduse liidu juhataja Signe Kõiv, Apotheka Netiapteeki esindaja Markus Toompere ja "E-tegu 2016" võitja Kaubamaja e-kaubanduse arendusjuht Martin Lond
Foto: Marek Metslaid
E-kaubanduse aastakonverentsi Gala õhtusöögil kuulutati välja E-tegu 2016 võitja, kes sai 40,9% osalejate häältest.

Kohapeal toimunud esimeses hääletusvoorus kogusid kolm finalisti kuuest ühepalju hääli: Barking, DPD Eesti kliendiportaal minupakk.ee ja Kaubamaja e-pood ning siis toimus teine hääletusvoor, kus tuli anda hääl ühele neile kolmest.

E-tegu 2016 võitis Kaubamaja e-pood.

Kaubamaja e-kaubanduse arendusjuht Martin Lond
Foto: Marek Metslaid

„Vägev. Ma arvan, et kõige ägedam on see, et kui me 2013. aastal arendusega alustasime, siis need tegevused, mis oleme vahepeal teinud, on inimestele korda läinud ning seda on hinnatud. Mul on selle üle ülihea meel,“ ütles Kaubamaja e-kaubanduse arendusjuht Martin Lond. Ta lisas, et ilma heade kolleegideta poleks seda tulemust saavutatud. „Palju õnne kogu Kaubamaja perele!“.

Lond rääkis, et kõik konkurendid olid tugevad. „Kuid ma usun, et meie eelis teiste ees oli vast see, et oleme suutnud Kaubamaja kogemuse viia online’i. Oleme olnud aastakümneid inimeste jaoks olemas ning nüüd ka e-poes,“ ütles ta.

Teised finalistid olid: Loom24.ee, e-Selver, Boost Yourself, Barking, DBD Eesti kliendiportaal minupakk.ee

Konkurss toimub juba kolmandat aastat järjest.

“E-tegu 2014” auhinna võitis Baltika AS e-pood Andmorefashion.com 

“E-tegu 2015” auhinna võitis Apotheka Netiapteek.

Konkurssi korraldab Eesti E-kaubanduse Liit.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700