22. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver avas venekeelse e-poe

Selver avas ka venekeelse e-poe
Foto: Raul Mee
Selver pakub oma e-poes võimalust lisaks eesti keelele teha ostud ka venekeelses keskkonnas, kus pakutakse eestikeelse e-poega samasugust, ligi 14 000 tootega laia toidu- ja majapidamiskaupade valikut. Venekeelne ostukeskkond on avatud nii era- kui ka äriklientidele. Coopi e-poes on venekeelne veebileht avamises saati ehk käesoleva aasta 9. maist.

„Selveri eesmärk on pakkuda kõigile oma e-poe klientidele kõige mugavamat ja lihtsamini kasutatavat ostukeskkonda ning venekeelse teeninduse pakkumine on järjekordne samm selles suunas. Nii kasutusjuhendid kui ka otsingud on nüüd saadaval ka vene keeles, et klientidel oleks lihtsam leida endale meelepärased toiduained või majapidamistarbed,“ ütles AS Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Konkreetse toote nimi ja tooteinfo kuvatakse eesti keeles, nii nagu kliendid on neid meie kaubanduses harjunud leidma. E-Selveri kaubavalik ja ostuprotsess on keele-eelistusest sõltumata samasugune, pakkudes klientidele mitmekesist võimalust valida ligi 14 000 toote seast. 

E-poe tellimuse kinnitus ja arve koostatakse eesti või vene keeles vastavalt tellimuse koostamise keelele.

Nii eesti- kui ka venekeelses keskkonnas hõlbustavad toodete leidmist erinevad filtrid ja otsingud, nt saab valida toitumisalast teavet, eelistades gluteenivabasid, laktoosivabasid, vegani- või mahetooteid. Lisaks saab soovitut otsida nimetuse või kaubakategooria järgi, kuid ka tootja, brändi, päritolumaa, hinna või populaarsuse järgi.

Ostu kättesaamiseks pakub e-Selver Tallinnas ja selle lähiümbruses kulleriteenust, järjest kulleri teeninduspiirkonda Harjumaal laiendades. Lisaks on võimalik soovijatel tellimusele ka ise Järve või Pirita Selverisse järele minna, kus soovitud ajal on juba komplekteeritud kaup kliente ootamas. 19. septembril avaneb komplekteeritud ostukotile järeleminemise võimalus ka Tondi Selveris.

Selver on Eestis tegutsev super- ja hüpermarketite kett, mis annab Eestis tööd ligikaudu 2400 inimesele. Selveri ketti kuulub 45 kauplust, lisaks on Selveril ka oma e-pood e-Selver. Selver on 1995. aastal loodud ettevõte, mille põhitegevuseks on jae- ja hulgikaubandus, teenindus ja toitlustus. Selver on AS Tallinna Kaubamaja tütarettevõte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757