10. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste Citysse tuleb Selveri toidupood

Sepapaja Selver
Foto: Tehnopolis Ülemiste
Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste AS ja Selver AS sõlmisid lepingu, mille kohaselt üürib Selver järgnevaks 13 aastaks aadressil Sepapaja tänav 2 asuva 900m² hoone. Toidukauplus avab uksed ajaloolises Dvigateli tehase aegses majas 2017. aasta kevad-suvel.

„Uus toidupood hakkab kandma nime Sepapaja Selver,“ rääkis Selveri juhatuse liige Kristi Lomp. „Võttes arvesse suhteliselt väikest müügipinda ja peamist klientuuri, tuleb uue kaupluse kontseptsioon harjumuspärasest Selverist mõnevõrra erinev. Tootevalikus on põhirõhk valmistoidul, värsketel pagaritoodetel, kohapeal valmival kiirtoidul, kohvil ja karastusjookidel. Olemas on elementaarne valik tööstuskaupadest, samuti avab hoone eesosas uksed väike lillepood.“ 

Sepapaja Selveris võetakse kasutusele kõige uuemad müügikeskkonna lahendused, nagu iseteeninduskassad ja e-Selveri väljastuspunkt, mis võimaldab ostkorvi koostada elektrooniliselt ja aega säästa. 

„Tegemist on esimese toidukauplusega Ülemiste City territooriumil, kus tegutseb täna 300 ettevõtet ja töötab 7000 inimest. Toidupoe avamist on siin pikisilmi oodatud,“ kinnitas Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

Sepapaja tn 2 asub logistiliselt linnaku keskel ning on üks silmapaistvamaid ajaloolise arhitektuuriga hooneid territooriumil. „Kunagi asus selles majas Dvigateli sõjatehase tootmistsehh ja hiljem ladu. Oleme otsustanud hoone renoveerimisel säilitada võimalikult palju tema algsest olekust,“ sõnas Gert Jostov. „Ühe laheda sisekujunduselemendina otsustas ka Selver säilitada nõukogudeaegse tööstusliku kraana kaupluse laes. Kahtlemata tuleb sellest üks unikaalsemaid toidupoode Tallinnas.“

Technopolis Ülemiste investeerib hoone renoveerimisse 1,85 miljonit eurot. Objekti investeerimisotsus jõustub lõplikult pärast ehitusloa väljastamist.

AS Technopolis Ülemiste on endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegse linnaosa Ülemiste City suurarendaja. Linnakus tegutseb täna üle 300 ettevõtte ning seal on endale töökoha leidnud ca 7000 töötajat. Technopolis Ülemiste AS kuulub 51 protsendilise osalusega Soome börsifirmale Technopolis Plc ning 49 protsendilise osalusega AS-le Mainor Ülemiste.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070