26. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste keskus pääses taas mainekal rahvusvahelisel konkursil finaali

Ülemiste keskus
Foto: Raigo Pajula
MAPIC Awards valis Ülemiste keskuse ülemaailmsel kaubanduskeskuste konkursil parima uuenduse kategoorias finalistide hulka, kus võisteldakse Austria, Itaalia ja Hiina kaubanduskeskustega.

21. korda toimuvale rahvusvahelisele kaubanduskeskuste konkursile esitati 178 projekti 40 erinevast riigist. Ülemiste keskus nomineeriti kaubanduskeskuse laienemise ja renoveerimistöödega konkursi finalistide hulka parima uuenduse kategoorias, kus konkureeritakse Austria, Itaalia ja Hiinaga.

Ülemiste keskuse tegevjuhi Guido Pärnitsa sõnul on konkurents sellistel ülemaailmsetel võistlustel alati tihe ning osalejate hulk oli muljetavaldav ka seekord. “Eesti kaubanduskeskus valiti sellel võistlusel finaali esimest korda, mis näitab, et ka väikeses Eestis on võimalik teha maailma tasemel tegusid. Oleme väga uhked, et meid suurriikide kõrval tähele pannakse,“ ütles Pärnits. Ta lisas, et kevadel võidetud parima renoveeritud Euroopa kaubanduseskuse tiitel ICSC Global Awardsil näitas, et suudame Euroopa tasemel pakkuda tugevat konkurentsi ning nüüd sama ka ülemaailmselt.

Ühtekokku antakse auhindu välja 12 erinevas kategoorias. Konkursiga tunnustatakse üle maailma silmapaistvaid jaekaubanduskinnisvara projekte. Rahvusvahelise konkursi finalistide hulka jõudsid lisaks Eestile kaubanduskeskused Prantsusmaalt, Belgiast, Austriast, Rootsist, Hollandist, Iirimaalt, Itaaliast, Hispaaniast, Suurbritanniast, USAst, Saudi Araabiast, Singapurist, Venemaalt, Türgist, Lõuna-Koreast, Hiinast, Indiast ja Mehhikost. Kõikide kategooriate võitjad kuulutatakse välja MAPIC Awards Galal 17. novembril Prantsusmaal Cannes`is.

MAPIC on juhtiv kinnisvara arendusi tunnustav sündmus, mille raames tunnustatakse MAPIC Awards nimelise auhinnaga innovaatilisi ja loomingulisi lahendusi jaekaubanduskinnisvara valdkonnas. Konkursi korraldatakse alates 1996.aastast. Konkursi žüriisse kuulub 12 jaekaubandusvaldkonna esindajat üle maailma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757