Kolmel päeval Eesti Näituste messikeskuses toimuv sündmus avab uksed nii professionaalidele kui ka toidusõpradele.

- Tallinn FoodFest Foto: Tallinn FoodFest
Igal aastal meelitab toidumess Tallinnasse kohale ligi 6000 proffi ja 3000 toiduhuvilist, kes tulevad tutvuma uute pakkujate, uudistoodete ning toidutrendidega. Eesti Näituste messikeskuse täidavad Eesti toiduainetööstuse, toitlustuse, hotellinduse, müüjate ja vahendajate esindajad. Kohal on ka toiduprofid lähinaabrite juurest, sest tegemist on Baltimaade suurima ärilt-ärile-tüüpi valdkonnasündmusega. Kahel esimesel messipäeval on oodatud vaid ärikülastajad, laupäeval, 29. oktoobril on uksed avatud kõigile toidusõpradele. Messil osaleb 205 eksponenti sh 47 välisriikidest.
Neljapäeval, 27. oktoobril kell 12:30 toimub messi ametlik avamine ettevõtlusministri Liisa Oviiri poolt. Avamisele järgneb kohe konkursi „Aasta kokaraamat 2016” võitjate väljakuulutamine. Samuti toimub “Noorkokk 2016” finaal ja võitjate väljakuulutamine, “Noor kondiiter 2016” finaal ja võitjate väljakuulutamine, samuti “Jõulutoode 2016” hindamine ning pakendi seminar “Kuidas pakend müüma panna”, kus räägib üle 40-aastase tööstaažiga pakendidisainer Rowland Heming. Ehtsa Talutoidu pop-up kohvikus on valitud parimatest parimad kokad väiketootjate messil esitletavatest toodetest suupisteid valmistama, neljapäeval kella 12-st alustab Joel Ostrat.
Toidumess Tallinn FoodFest on avatud 27.-29. oktoobrini, iga päev kella 10-17.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Põhjamaade ning Baltikumi jaemüügitehnoloogia lipulaev StrongPoint on aastaid tutvustanud ja loonud uusi, ostukogemusi parandavaid võimalusi. Kõige esimesed iseteeninduslahendused, automaatse vanusekontrolli tehnoloogia esmane kasutuselevõtt Euroopas – see on vaid üks osa sellest, mis tehtud ning mis on lihtsustanud jaekaubandusettevõtete müügiprotsesse.