13. märts 2017

Maxima avab juunis Mustamäel Tallinna 15. kodukaupluse

Vilde tee Maxima X kaupluse ehituse
Autor: Maxima Eesti

Maxima Eesti avab juunis Tallinnas Mustamäel oma 15. kodukaupluse. Aadressil Vilde tee 124 endisesse nn Schwerini restorani kompleksi rajatava kaupluse müügipind on 500 ruutmeetrit ning sortiment ulatub ligi 9000 erineva toidu- ja esmatarbekaubani.

“Alustasime uue Maxima X ehituse mustamäelastele juba aastakümneid hästi tuttavas kompleksis, kus varem asusid kauplus Tuluke, ülipopulaarne restoran Schwerin ja Mängude Maja. Loodame, et kauplus saab piirkonna elanike igapäevaostude sooritamise lemmikkohaks ja teeb nende elu mugavamaks,” lausus Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas. “Uue kaupluse plaanime avada tänavu enne jaanipühi.”

Kultuurikeskuse Kaja ning trollide lõpp-peatuse lähedusse rajatav Maxima X kodukauplus pakub klientidele ligi 9000 erinevat toodet. "Nende hulka kuuluvad Eesti tarbijate lemmiktooted, mille järele on igapäevaselt suurim nõudlus – alates piimatoodetest, puu- ja juurviljadest kuni majapidamistarvete ja erinevate hooajakaupadeni. Lisaks kodukauplusele tuleb hoonesse veel ka pakenditagastuspunkt,” täpsustas Vygintas Šapokas. 

Tänane Eesti ja ennekõike Tallinna jaekaubandusturg selgelt enam aktiivset laienemist ei soosi. "On aeg arendada pakutavate teenuste kvaliteeti. Seepärast uuendame tänavu viite olemasolevat ja avame kaks uut kauplust,” märkis Maxima Eesti ehitus- ja kinnisvarajuht Ülar Hallikivi. “Kauaoodatud kodukaupluse rajamisse investeerime kokku üle 2 miljoni euro ja poe meeskonnas saab tööd 25 inimest.“ 

Uue Maxima X kodukaupluse üldpind on 875 ruutmeetrit. Ehituse peatöövõtjaks on Nordlin Ehitus.

Vilde tee 124 avatav pood on üks kahest tänavu Maxima jaeketti lisanduvast uuest kauplusest. Kokku on Maximal Tallinnas hetkel 14 Maxima X kodukauplust, seitse Maxima XX supermarketit ja üks Maxima XXX hüpermarket. Lisaks Vilde tee kodukauplusele avab Maxima aasta teises pooles ka pealinna teise hüpermarketi Haaberstis.

Maxima jaekett tegutseb Eestis alates aastast 2004. Täna kuulub selle koosseisu 75 kauplust, millest 53 on Maxima X kodukauplused, 19 Maxima XX supermarketid ja 2 Maxima XXX hüpermarketid ning üks e-toidupood. Igapäevaselt teenindavad Maxima kauplused keskmiselt 170 000 inimest. Jaeketi koosseisu kuuluvad samuti kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Kõik koos tagavad nad tööd ligi 4300 inimesele.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700