Autor: Kaubandus.ee • 13. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marks & Spencer sulgeb Eesti kauplused 9. juulist

Foto: EPA
Marks & Spencer teatas, et sulgeb oma kaks kauplust Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskuses 9. juulist.

Marks & Spenceri rahvusvahelise kaubanduse direktor Jonathan Gleinster ütles, et kaks Eesti kauplust suletakse 9. juulil. "Me teame, et see ei ole lihtne meie töötajate jaoks, kuid ma soovin tänada neid proffessionaalsuse eest, kuidas nad sulgemise protsessi käsitlesid."

Alates 13. juunist kuni poe sulgemiseni tehtud tehingutele M&S-i kauba tagastamise tingimused enam ei kehti, kuid see ei mõjuta seadusejärgseid kliendiõiguseid.

Kuid kõik ostud, mis on tehtud ennem 12. juunit, siis saab neid saab tagastada 35 päeva jooksul peale ostu sooritamist ostukviitungi olemasolul. 

Marks & Spencer teatas juba eelmise aasta novembri alguses, et alustab läbirääkimisi oma kahe Eestis asuva poe sulgemiseks. Lisaks Eesti poodidele soovis ettevõte veel kümnel turul sulgeda 53 kauplust, sealhulgas kümme kauplust Hiinas, seitse Prantsusmaal, samuti kauplused Ungaris, Leedus, Poolas, Slovakkias, Rumeenias, Hollandis ja Belgias.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700