Autor: Kaubandus.ee • 28. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima renoveerib kauplusi tänavu 4 miljoni euro eest

Kohtla-Järve Maxima X.
Foto: Maxima
Selle aasta jooksul kavatseb Maxima jaekett renoveerida viis kauplust, investeerides kokku ligi 4 miljonit eurot.

Alates 28. juunist kuni 20. detsembrini 2017 on Kohtla-Järvel, Mõisa tee 3 asuv kauplus Maxima X kapitaalremondis.

„Algav kapitaalremont tagab Kohtla-Järve elanikele võimaluse juba lähiajal hakata tegema oma igapäeva oste kaasaaegses kaupluses,“ selgitas Maxima peadirektor Vygintas Šapokas pressiteates. "Antud projekt on selle aasta kaupluste renoveerimiste nimekirjas esimene. Aasta lõpuks läbivad uuenduskuuri veel neli kauplust. Kõikidesse vastavatesse töödesse investeerime ligi 4 miljonit eurot," lisas ta. 

Ligi kuus kuud kestvate remonditööde käigus uuendatakse täies ulatuses nii kaupluse hoone, müügisaal kui seadmed. „Ühtlasi vaatame läbi ka toodete sortimendi alates puu- ja juurviljadest kuni kulinaariatoodete ja esmatarbekaupadeni,“ rõhutas Maxima operatsioonidirektor Marko Põder.

Kõik 22 renoveeritava kaupluse töötajat jätkavade remonditööde ajal tööd teistes Maxima kauplustes Kohtla-Järvel, Jõhvis ja Tallinnas.

Aasta lõpuni teostatakse kapitaalremonti veel neljas Maxima X kaupluses: Anne tänaval Tartus, Kopli teel Tallinnas, Nõmme teel Tallinnas ja Mõisa teel Narvas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700