4. juuli 2017

Tallinna Kaubamaja alustab Lätis automüüki

Autor: Raul Mee

Tallinna Kaubamaja kontsern asutab Lätis uue tütarettevõtte eesmärgiga arendada autoäri, teatas ettevõte.

Tallinna Kaubamaja Grupp AS 100%-line tütarettevõtja TKM Auto OÜ asutab Läti Vabariigis 100%-lise tütarettevõtja ärinimega VERTE AUTO SIA, mille tegevusvaldkonnaks saab olema autokaubandus ja -teenindus, teatas ettevõte pressiteates.Asutatava tütarühingu juhatuse liikmeks saab Tõnu Piirmaa, kes omab pikaajalist töökogemust autokaubanduse alal ning kes on olnud Tallinna Kaubamaja Gruppi kuuluva SIA FORUM AUTO juhatuse liige alates 2013. aastast. Asutatava tütarühingu nõukogu liikmeteks saavad Aarne Õllek, Andres Järving, Raul Puusepp ja Jüri Kuusk.Tütarühingu loomine ei oma mõju kontserni konsolideeritud majandustulemusele. Ettevõtte teatel ei ole tütarühingu loomine käsitletav olulise osaluse omandamisena NASDAQ OMX Tallinna Börsi reglemendi osa «Nõuded Emitentidele» tähenduses ega avalda olulist mõju Tallinna Kaubamaja Grupp AS kontserni tegevusele. Tallinna Kaubamaja Grupp AS nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud.

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700