4. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja alustab Lätis automüüki

Foto: Raul Mee
Tallinna Kaubamaja kontsern asutab Lätis uue tütarettevõtte eesmärgiga arendada autoäri, teatas ettevõte.

Tallinna Kaubamaja Grupp AS 100%-line tütarettevõtja TKM Auto OÜ asutab Läti Vabariigis 100%-lise tütarettevõtja ärinimega VERTE AUTO SIA, mille tegevusvaldkonnaks saab olema autokaubandus ja -teenindus, teatas ettevõte pressiteates.Asutatava tütarühingu juhatuse liikmeks saab Tõnu Piirmaa, kes omab pikaajalist töökogemust autokaubanduse alal ning kes on olnud Tallinna Kaubamaja Gruppi kuuluva SIA FORUM AUTO juhatuse liige alates 2013. aastast. Asutatava tütarühingu nõukogu liikmeteks saavad Aarne Õllek, Andres Järving, Raul Puusepp ja Jüri Kuusk.Tütarühingu loomine ei oma mõju kontserni konsolideeritud majandustulemusele. Ettevõtte teatel ei ole tütarühingu loomine käsitletav olulise osaluse omandamisena NASDAQ OMX Tallinna Börsi reglemendi osa «Nõuded Emitentidele» tähenduses ega avalda olulist mõju Tallinna Kaubamaja Grupp AS kontserni tegevusele. Tallinna Kaubamaja Grupp AS nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757