• 14.08.17, 16:09
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kas Tallinna Kaubamaja kavandab suurtehingut?

Keset suurt suve kulutavad Tallinna Kaubamaja Grupi juhid investeerimispankade uksi, kirjutab Ärileht saadud vihjetest.
Raul Puusepp
  • Raul Puusepp Foto: Andres Haabu
Kas TallinnaKaubamaja kavatseb aktsiaid emiteerida, laenu võtta või võlakirju emiteerida, selleks et Kaubamaja ümberehitust rahastada või käiakse nõu küsimas, mida teha Läti kinnisvaraga? „Praegu meil midagi avaldamis- või kommenteerimisküpset ei ole,” jättis Tallinna Kaubamaja Grupi juhatuse esimees Raul Puusepp Ärilehe küsimustele vastamata.
Üks investeerimispank, kelle jutul väidetavasti käidi, oli Redgate Capital. Selle vanempartner Aare Tammemäe jäi oma kommentaaris samuti üldsõnaliseks: „Suhtleme igapäevaselt paljude oluliste Eesti ettevõtetega. Mitte iga külastus ei tähenda aga automaatselt projekti toimumist."
Kaubamaja Grupil on teadupärast suured plaanid oma lipulaeva Tallinna Kaubamajaga, mis saab ehitustööde käigus praegusest kaks ja pool korda suuremaks
Pikemalt loe Tallinna Kaubamaja võimalikest plaanidest Ärilehest.

Seotud lood

Uudised
  • 22.09.17, 10:52
Tallinna Kaubamaja kvartali arhitektuurivõistlusele on laekunud 14 tööd
Tallinna Kaubamaja kvartali ehk Gonsiori tn 2/Rävala pst 6 kinnistute uushoonestamise arhitektuurivõistlusele oli 21. septembri seisuga esitatud neliteist võistlustööd. Kuna võistlustingimuste kohaselt võis töö saata ka eilset kuupäeva kandva postitempliga, võib see arv lähipäevil veel muutuda.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele