Autor: Mait Kraun • 18. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aatrium Sisustuskaubamaja kasvatas käivet ja kasumit

Mööbli- ja valgustimüüja Aatrium Sisustuskaubamaja kasvatas nii käivet kui ka kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et mööbli, valgustite ja muude kodutarvete jaemüügiga tegeleva Aatrium ASi müügitulu kasvas 7 protsenti, 7,64 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 19 protsenti, 493 294 euroni (võrreldes eelneva aastaga).

Mullu töötas firmas keskmiselt 33 inimest, see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta suurenes 7 protsenti, 231 633 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 18 protsenti, 2195 euroni kuus.

Eelmise aasta majandustulemustele tegevusaruandes kommentaare ei antud. Ettevõte aga kirjutas, et 2017. aasta põhieesmärgiks on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Aatrium Sisustuskaubamaja emafirma on Silikaat Grupp AS. Silikaat Grupp ASi omanikud on omakorda Vello Kunman (40 protsenti), Sirje Kunman (15 protsenti), Key Kunman (15 protsenti), Kea Kunman (15 protsenti) ja Kerstin Kunman (15 protsenti).  Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700