Autor: Kaubandus.ee • 21. september 2017

Prisma koondas ootamatult 35 töötajat

Jussi Nummelin
Autor: Andras Kralla

Kaubandusturu üldisest tööjõupuudusest hoolimata on Prisma ootamatult koondanud 35 töötajat.

Teeninduses vohavast tööjõupuudusest on juttu teinud pea kõik kaubandusketid ja töökuulutused koguvad juba aastaid tolmu, sellest hoolimata otsustas Prisma hiljuti koondada Tartus 15 töötajat ning Narvas ja Tallinnas 10 töötajat, kirjutab Ärileht.

Ärilehele teadaolevalt on paljud töötajad koondamise viisis pettunud, sest ettevõte olevat kasutanud tervislikel põhjendusel koondamist ja loobunud just pika staažiga töötajatest. Prismal oli esialgu plaanis pealinnas koondada 50 töötajat, kuid ettevõtte tegevdirektori Jussi Nummelini sõnul ei vasta see tõele. „Homme algavad Tallinnas uute inimeste töölevõtmise intervjuud ja praegu töökohtade vähendamist plaanis ei ole,“ ütles tegevjuht.

Küsimusele, kas ettevõte on Lätist ja Leedust töötajaid palganud seetõttu, et sealne tööjõud on odavam, vastas Nummelin, et on normaalne palgata meeskonda rahvusvahelise kogemusega professionaale. „Leedust tuli kaks juhtivtöötajat siia just tänu suurtele kogemustele ja erialastele oskustele ning ma olen uhke selle üle, et Prismas on inimesi eri riikidest.“

Loe pikemalt Ärilehest.

Loe ka pikemat intervjuud Jussi Nummeliniga, mis ta andis Kaubandus.ee'le

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700