Autor: Kaubandus.ee • 21. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma koondas ootamatult 35 töötajat

Jussi Nummelin
Foto: Andras Kralla
Kaubandusturu üldisest tööjõupuudusest hoolimata on Prisma ootamatult koondanud 35 töötajat.

Teeninduses vohavast tööjõupuudusest on juttu teinud pea kõik kaubandusketid ja töökuulutused koguvad juba aastaid tolmu, sellest hoolimata otsustas Prisma hiljuti koondada Tartus 15 töötajat ning Narvas ja Tallinnas 10 töötajat, kirjutab Ärileht.

Ärilehele teadaolevalt on paljud töötajad koondamise viisis pettunud, sest ettevõte olevat kasutanud tervislikel põhjendusel koondamist ja loobunud just pika staažiga töötajatest. Prismal oli esialgu plaanis pealinnas koondada 50 töötajat, kuid ettevõtte tegevdirektori Jussi Nummelini sõnul ei vasta see tõele. „Homme algavad Tallinnas uute inimeste töölevõtmise intervjuud ja praegu töökohtade vähendamist plaanis ei ole,“ ütles tegevjuht.

Küsimusele, kas ettevõte on Lätist ja Leedust töötajaid palganud seetõttu, et sealne tööjõud on odavam, vastas Nummelin, et on normaalne palgata meeskonda rahvusvahelise kogemusega professionaale. „Leedust tuli kaks juhtivtöötajat siia just tänu suurtele kogemustele ja erialastele oskustele ning ma olen uhke selle üle, et Prismas on inimesi eri riikidest.“

Loe pikemalt Ärilehest.

Loe ka pikemat intervjuud Jussi Nummeliniga, mis ta andis Kaubandus.ee'le

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757