20. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma Peremarket saab uue tegevjuhi

Pikaaegne Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen läheb SOK kontserni arendusdirektoriks
Foto: Andras Kralla
Jussi Nummelin on nimetatud Prisma Peremarketi tegevdirekotriks alates 1. maist 2017. Ettevõtte praegune tegevdirektor Janne Lihavainen on valitud emafirma SOK kontserni arendusdirektoriks.

“Tänu oma pikaajalisele kogemusele Lidli ketis tean kui oluline on jaeketi klientidele püsivalt soodne kauplus koos korraliku kaubavalikuga. Mul on hea meel asuda juhtima jaeketti, mis on Eesti parimate püsihindadega kauplus, pakkudes lisaks ka suurimat kaubavalikut ning mugavat ostukeskkonda,” sõnas Jussi Nummelin.

Prisma Peremarketite uus tegevjuht Jussi Nummelin

Prisma Peremarketi uue tegevdirektori eesmärkideks on üksuse strateegilise tulemuse saavutamine ning tegevusmudeli ja võrgustiku edasi arendamine. Jussi Nummelin on varasemalt töötanud Lidli ketis, juhtides viimastel aastatel Lidl Leedu organisatsiooni.

Kaupluse senine tegevdirektor Janne Lihavainen on valitud emafirma SOK kontserni arendusdirektoriks, kelle vastutusvaldkonda kuuluvad SOK hüper-, supermarketid, lähipoed, teenindusjaamad, kaubamajad, hotellid ning restoranid.  “Nende 10 aasta jooksul, mil olen Prisma Peremarketit juhtinud, on Eesti jaekaubandus teinud läbi väga suure arengu. Muutunud on tarbijate ootused jaekauplustele ning tarbijate soovid on muutunud märksa mitmekesisemaks. Oleme suutnud tarbijate ootustega kaasas käia, mida näitab Prisma kaupluste populaarsus nii näiteks taimetoitlaste kui ka toidutalumatuse all kannatavate inimeste seas. Samuti on mul hea meel, et oleme selle aja jooksul muutnud oma poed mõnusamaks ostukeskkonnaks ka lastega peredele,” ütles aastaid Prisma Peremarketit juhtinud Lihavainen.

Prisma Peremarket on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb nii Soome, Eesti, Venemaa, Läti kui Leedu turgudel. Eestis tegutseb Prisma Peremarket alates 2000. aastast, olles üks stabiilsemaid Eesti turul tegutsenud hüpermarketeid. Praegu tegutseb Tallinnas viis, Tartus kaks ja Narvas üks Prisma kauplus.

Peremarketi toidukaupade sortimendis on 10 000-14 000 artiklit, kogu tootevalikus 60 000 artiklit. Iga Prisma kauplus omab tervest Eesti jaekaubandusturust hinnanguliselt 1,5%. Prisma Peremarket annab Eestis tööd enam kui 1000-le inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757