26. oktoober 2017

Avati Eesti esimene e-turg

Balti Jaama turg
Autor: Raul Mee

Balti Jaama Turg avas Eesti esimese e-turu ning kvaliteetset turukaupa on nüüd võimalik mugavalt osta ka Astri.ee e-keskuse kaudu. Enne kella 17.00 tehtud tellimused toimetab kuller Tallinnas kohale juba mõne tunni jooksul. Hetkel on e-turu kaubavalik veel piiratud, aga lähiajal on lisandumas hulk uusi kauplejaid ning kaubavalik täieneb jooksvalt.

Balti Jaama Turu turundus- ja kommunikatsioonijuhi Liisel Vellendi sõnul on nende prioriteediks kliendi mugavus ning värske ja kvaliteetse turukauba pakkumine. „E-turu puhul me kvaliteedis loomulikult allahindlust ei tee ja jätkuvalt pakume kliendile puhast ning maitsvat turukaupa, täpselt nii nagu turulgi ja samade hindadega nagu turul. E-turu avamisega oleme astunud sammu edasi ja oma ostud saab nüüd teha mugavalt kodust lahkumata,“ rääkis Vellend.

Praegusel hetkel on e-turu kaudu võimalik osta näiteks Muhu Pagarite, Peetri Lõheäri, Oma Põrsa, Vahvlihaldjate, Juustukuningate, Eesti Andi ja mitmete teiste armastatud kauplejate tooteid. Lisaks toidukaupadele on peagi võimalik turult tellida ka ilu- ja tervisekaupa, esmatarbekaupu, aga ka näiteks lilli ja lemmikloomatarbeid.

Balti Jaama Turgu haldab Astri Kinnisvara OÜ, mis kuulub Eesti kapitalil põhinevate ettevõtete gruppi, mis on tegutsenud alates 1991. aastast. Astri Grupp tegeleb füüsiliste ja digitaalsete kaubanduskeskkondade loomisega.

Astri Gruppi kuuluvad Tartu Lõunakeskus, Pärnu Keskus, Narvas Astri Keskus, Fama Keskus ja Tempo Mööblimaja, Tallinnas Balti Jaama Turg ja DEPOO ning veebis Astri.ee.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700