31. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti Jaama Turgu külastas esimesel nädalal ligi 224 000 inimest

Balti Jaama turg
Foto: Raul Mee
19. mail avatud Balti Jaama Turgu külastas esimesel nädalal 223 982 inimest, rekordpäevaks oli teine päev, mil turgu külastas 48 309 inimest.

Balti Jaama Turu kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Liisel Vellendi sõnul ületasid avanädala numbrid ka kõige optimistlikumad prognoosid ja suur huvi näitab, et uut turgu on kaua oodatud. “Mul on väga hea meel, et uus turg inimestele huvi pakub ja juba esimesel nädalal nii palju külastajaid kohale meelitas,” ütles Vellend.

Suure huvi tõttu pikendas Balti Jaama Turg lahtioleku aegu – esmaspäevast laupäevani on turg avatud kuni kella 19-ni ja pühapäeviti kuni kella 17-ni.

Vellendi sõnul on uus turg kenasti käima läinud ja kindlasti ei jääda loorberitele puhkama vaid plaanis on ka mitmed uuendused. „Esimesena täidame hooajalise kaubaga kõik turu väliletid ning seejärel võtame ette oma e-turu sortimendi laiendamise, et peagi saaksid Tallinna ning Tallinna lähiümbruses elavad inimesed koju tellida suurt osa turul müügil olevat toidukaupa. Samuti paneme suurt rõhku erinevatele üritustele ja juba sel laupäeval toimub Balti Jaama Turul suur vanavara ja antiigilaat UUNIK,“ sõnas Vellend.

Astri Kinnisvara kuulub Eesti kapitalil põhinevate ettevõtete gruppi, mis on tegutsenud alates 1991. aastast. Astri grupp tegeleb peamiselt kaubandusliku kinnisvara arendamise ning üüri- ja haldamisteenuse osutamisega.

Astri alla kuulub Tartu Lõunakeskus, Pärnu Keskus, Narvas Astri Keskus, Fama Keskus ja Tempo Mööblimaja, Tallinnas Balti Jaama Turg ja DEPOO.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757