Autor: Kaubandus.ee • 6. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna avati viimane Säästumarketist ümberehitatud Rimi kauplus

Vaido Padumäe.
Foto: Andres Haabu
Tallinnas Tammsaare teel avati täna endises XL Säästumarketi hoones Rimi Supermarket. Aasta jooksul muutis Rimi 34 Säästumarketit Rimideks ning 9 Säästumarketit suleti.

„Andsime Säästumarketite kadumisest teada eelmise aasta lõpus ning tänaseks oleme Säästumarketite Rimideks muutmise protsessiga edukalt lõpule jõudnud,“ lausus Rimi Eesti juht Vaido Padumäe pressitestes. „Kõik on toimunud plaanipäraselt ning investeeringute suurus on jäänud eelarve piiridesse. Kõrgemaks on osutunud personalikulud, kuid see oli teadlik otsus, sest osades uutes Rimides oli töökohti rohkem kui enne neid tegutsenud Säästumarketites.“

Vaido Padumäe lisas, et Mini-Rimide kontseptsiooni sai loodud nii, et Säästumarketiga harjunud klient oma kodupoodi vahetama ei peaks. Tema kinnitusel on nii mitmedki Mini-Rimideks muudetud kauplused ületanud endiste Säästumarketite müüke, näiteks on aprillis avatud Märjamaa Mini-Rimi müük tõusnud 40% ning augustis avatud Kohtla-Järve Mini-Rimis 26%.

„Kui tuua välja, millised on olnud uute Mini-Rimide edukaimad kaubad, siis vaieldamatult saavad siin esimese koha pitsad ja värsked saiad. Eriti vaimustuses on pitsast Sillamäe inimesed – alates maikuust on Sillamäe Mini-Rimis müüdud üle 9 tonni pitsat,“ lisas Padumäe.

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Gruppen AB. Rimi tugevuseks on tervislik kaubavalik, kvaliteetsed puuviljad ning mitmekesine omatoodete sortiment. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 263 kauplust, sealhulgas 78 hüpermarketit (neist 15 Eestis), 139 supermarketit (neist 71 Eestis), 46 odavmüügikauplust. Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757