26. jaanuar 2018

Omniva toob eBay Eestisse konverentsile

Omniva otsustas õla alla panna ning toob 15. veebruaril Baltikumi e-kaubanduse aastakonverentsile eBay esindaja, kes räägib sellest, kuidas saada edukaks müüjaks eBays.

Esmakordselt ajaloos on Eestis konverentsil laval eBay ning kohale tulevad Amazoni esindajad. Konverentsi programmijuhi Hando Sinisalu sõnul näitab see meie turu küpsust ja taset, kui suured tegijad tunnevad meie vastu huvi ning tulevad Eestisse konverentsile.

„eBay on AliExpressi ja Amazoni kõrval eestimaalaste üks populaarsemaid välismaa ostmise kohti,“ kommenteeris Omniva pakiäri juht Sten Argos eBay Eestisse toomise ühte põhjust. Tema sõnul ostavad eestlased aastas umbes 300 000 toodet eBayst.

Argose hinnangul on eBay loonud selge positsiooni, kes kujundab ka Eesti e-kaubanduse arenguid globaalsel tasemel.

eBay Russia ettevõtete toote- ja turundusjuht Maxim Uvarov räägib enda ettekandes sellest, kuidas saada edukaks müüjaks eBay keskkonnas ja kuidas olla seeläbi edukas ekspordis. Argose sõnul teeb eBay rahvusvahelise müügiga alustamise igaühele lihtsaks ning sealt on võimalik saada esmane rahvusvaheline müügikogemus. „Ka on eBay hea koht e-kaubandusest kokku ostetud kaupade järelturuks, kui ostetust miski ei peaks sobima või ei ole enam vajalik.“

Tule kuula maailma tipptegijaid ning saad teada, kuidas koostöös edukas olla.

15. veebruaril toimub Baltikumi e-kaubanduse konverents Salme Kultuurikeskuses. Lavale astuvad EllexRaidla advokaadibüroo, Posti Grupp, Põldma Kaubanduse, Vimma Company, Pigu Grupp, Intersport ning eBay. Konverentsi peateema on e-äri kasvatamine! Tutvu programmiga SIIN ning pane ennast ka konverentsile kirja!

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700