Autor: Kaubandus.ee • 2. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-Selver laienes Pärnusse

Foto: Руководитель электронного сервиса Selver Гуннар Оболенски
E-Selver alustas 1. aprillil esimese poeketina väljaspool Tallinna ja Harjumaad toidukaua kojuveoteenuse osutamist Pärnu ja lähiümbruse elanikele.

Nimelt on  alates 1. aprillist võimalik kõigil Pärnu ja lähiümbruse elanikel tellida e-Selverist kaupa kulleriga otse koju või kontorisse. Pärnumaa on esimeseks piirkonnaks peale Harjumaad, kus klientidel on võimalik kasutada e-Selveri teenust.

Lisaks Pärnule on võimalik kaupa tellida ka Paikuse, Sindi, Audru ja Sauga piirkonna elanikel. Esialgu on klientidel võimalik  kaupa kulleriga tellida kaheks ajaperioodiks, kas kell 17:00-19:00 või 19:00-21:00. Soovides kaupa kätte saada sama päeva õhtuks, tuleks tellimus vormistada hiljemalt kell 11:00 või 13:00. Juba lähitulevikus lisandub võimalus ettepakitud tellimusele ka ise Selveri väljastuspunkti järele minna.    

„Pärnumaa on sobiva suurusega piirkond e-Selveri teenuse laienemisplaanidega alustamiseks ja kogemuse saamiseks enne järgmiseid laienemisi“, sõnas Selveri juhataja Kristi Lomp. „Kliendid hindavad kõrgelt e-Selveri kiiret ja mugavat teenust. Seda kinnitavad ka numbrid, sest teenindusmahud on igal tegutsetud aastal kahekordistunud“, lausus Lomp. „E-Selveri teenust on tänaseks kasutanud ligi 30 tuhat klienti ja neid lisandub pidevalt juurde“, lisas Lomp. 

E-Selveri sortimendis on hetkel ligi 16000 toodet, mille juures on täpne toote- või tarbimisinfo.

E-Selver avati klientidele kasutamiseks esmakordselt 9. novembril 2015. aastal ja selle ajaga on e-Selverist välja kasvanud Eesti kõige kasutajasõbralikum ning populaarseim toidukauba e-pood Eestis.

Coop Eesti teatas mõned nädalad tagasi, et alustab maikuus e-poe teenuse pakkumist Pärnus ja selle lähiümbruses. 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757