Autor: Kaubandus.ee • 14. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coop laiendab e-poe Pärnusse

Foto: kuvatõmmis
Coop alustab maikuus e-poe teenuse pakkumist Pärnus ja selle lähiümbruses, olles sellega esimene Eestis, kes toidukauba e-teenuse Tallinnast ja Harjumaalt kaugemale viib. Coopi e-pood hakkab teenindama kogu Pärnu linna piirkonda ning selle lähiümbrust.

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Jaanus Vihandi sõnul otsustas Coop e-poega laieneda esmajärjekorras Pärnusse, kuna nõudlus sellise teenuse järgi on seal piirkonnas väga suur.

„eCoop on aastaga kasvanud üle viie korra, me oleme parendanud e-poe sortimenti, muutnud kasutajasõbralikumaks tellimiskeskkonna ja efektiivsemaks nii komplekteerimise kui ka logistika kliendini. Juba üsna pea oleme valmis seda kliendi jaoks ülimugavat teenust pakkuma ka suvepealinnas,“ lisas Vihand. Samuti jätkab Coop tema sõnul e-poega laienemist ning veel selle aasta jooksul avaneb võimalus e-poe teenuseid kasutada 2-3 uues piirkonnas.

Coop Eesti avas e-poe 2016. aasta kevadel Tallinnas ja selle lähiümbruses, olles tänaseks suurima teeninduspiirkonnaga toidukaupade e-pood Eestis. E-poes on võimalik luua ostunimekirjasid, jagada neid pereliikmetega, kasutada Tervise Arengu Instituudi poolt loodud tervislikke ostukorve ning tutvuda mitmesaja erineva videoretseptiga, mille komponendid on võimalik ostukorvi lisada ühe hiireklikiga.

Suvel võtab Coop e-poe täiendusena kasutusele Eesti esimesed toidukapid, mis paigaldatakse esmalt Tallinna suurte magistraalide äärde ning seejärel ka mujale eCoopi teeninduspiirkondadesse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757