• 19.04.18, 09:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Soome teeninduskool avab Tallinnas kolledži

Soome Haaga-Helia rakenduskõrgkool teatas, et avab 2019. aastal TAllinnas klienditeeninduse üksuse, kirjutas ERR.
Haaga-Helia rakenduskõrgkool
  • Haaga-Helia rakenduskõrgkool
Uus kool võtab vastu kuni 400 tudengit ja kursused keskenduvad teenindusasutuste juhtimisele. Kool plaanib pakkuda rahvusvahelise klienditeeninduse juhtimise bakalaureusekraadi. Programmi arendajad ootavad tudengeid Aasiast, aga pole täpsustatud, millistest riikidest plaanivad tudengeid värvata. 
"Traditsioonilise praktika asemel on meie eesmärk "õpi ja tööta" kontseptsioon, et mitte teha kõike tööstuse heaks, vaid tööstuse sees," ütles ülikool.
Loe pikemalt EERist.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele