Autor: Kaubandus.ee • 12. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskus saab uue juhi

Jaanuari alguses asub Eesti suurima külastatavusega ja Baltimaade tulemuslikeima keskuse, Viru Keskuse tegevjuhina ametisse Gertti Kogermann. Viru Keskuse käivitamisest alates 2003. aastal keskust juhtinud Ants Vasar jätkab ettevõttes nõunikuna.
Ants Vasar ja Gertti Kogermann
Foto: Kalle Veesaar

Enam kui 15 aastat tagasi, pool aastat enne Viru Keskuse ametlikku avamist keskust juhtima asunud Ants Vasar teatas otsusest juhatuse liikme lepingut mitte pikendada ligi aasta tagasi. „Viru Keskust on kire ja pühendumusega juhitud kogu meeskonna poolt, tulemused on seni olnud muljetavaldavad. Möödunud aastal püstitasime läbi aegade käibe – ja külastajate rekordi, mil teeninduskohtade käive oli ligi 142 miljonit eurot ja külastatavus ligi 16 miljonit. Oleme keskuse avamisest saadik olnud paljuski teenäitajaks, pälvinud Aasta Kaubandusteo ja Aasta Teenindusteo tiitlid ning pea 40 auhinda ja mitmeid tiitleid lisaks turundus – ja kommunikatsioonitegevuse eest on märkimisväärne tulemus,“ kommenteeris Ants Vasar.

Uue juhi ametisse asumise aega peab Vasar ainuõigeks. „Algaval majandusaastal Viru Keskuse missiooni ellu viima, tulemusi kujundama ning järgmise perioodi strateegiat looma hakata on parim aeg. Annan senise rolli juhtimiskogemusega Gertti Kogermannile üle rahuliku südamega,“ lisas ta.

„Mul on suur au asuda juhtima Eesti suurima külastatavuse ja tulemuslikkuselt üüripinna ja käibe suhtes nii Baltimaade kui ka Helsingi TOP5 positsiooni jõuliselt edestavat Viru Keskust. Kaubanduse kiire areng, tarbijate ostukäitumise ja ootuste muutumine ning tihenev konkurents toob kindlasti palju uut ning põnevat ka Eesti jaekaubanduse arengusse. Teen endast kõik, et Viru Keskuse edasisel juhtimisel ja arendamisel hoiaksime senist kõrget taset ja kasvataksime seda veelgi,“ sõnas Kogermann.

Gertti Kogermann oli alates 2006. aastast AS Rahva Raamat juhatuse liige ning enne seda Eesti Ekspressi Kirjastuse AS-i levidirektor. Viru Keskuse tegevjuhina alustab Gertti Kogermann 2. jaanuaril, 2019. aastal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757