Autor: Kaubandus.ee • 11. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reitan Convenience sai Leedu konkurentsiametilt nõusoleku Caffeine ostuks

Leedu konkurentsiamet andis Reitan Convenience’ile loa omandada Baltikumis 60 kohvipoega tegutseva kohviketi Caffeine Roasters. Tehing on osaks Reitan Convenience plaanist kasvada Euroopa suurimaks mugavuskaubanduse ettevõtteks.
Caffeine
Foto: KRISTJAN TEEDEMA, Scanpix

„Selle kinnitusega oleme saanud korda kõik vajalikud formaalsused, et tehing saaks toimuda. Caffeine Roasters on üks tugevamaid kohvibrände Baltikumis, olles tuntud oma kvaliteetse kohvi ja hea teeninduse poolest. Meie eesmärk on Caffeine Rostersi tugevat positsiooni ja brändi Baltikumis kasvatada,“ sõnab Reitan Convenience tegevjuht Johannes Sangnes.

Caffeine Roasters asutati 2007. aastal Vilniuses. Kett opereerib Eestis, Lätis ja Leedus kokku 60 müügipunktiga, tehes ettevõttest suurima kohviketi Baltikumis. Tehingu tulemusena saab Vilniuse peakorteris asuv kohvikukett osaks Reitan Convenience’i mugavuskontseptsioonist, koos selliste ettevõtetega kui Narvesen, R-Kiosk ja Lietuvos Spauda.

„Caffeine Roasters omandamine on meie jaoks loomulik areng, mis aitab meil oma kohalolekut Baltikumis tugevdada. Veelgi enam, see on üks osa meie visioonist kasvada suurimaks mugavuskaubanduse ettevõtteks Euroopas,“ lisab Sangnes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757