Autor: Kaubandus.ee • 12. veebruar 2019

Kristiine Keskus seab parkimisajale piirangu

Alates 18. veebruarist on Kristiine Keskuse parklas võimalik parkida kuni neli tundi ööpäevas. Muudatuse tulemusel soovitakse parandada keskuse klientide parkimisvõimalusi.

„Keskuse parklat kasutatakse tihti „pargi ja reisi“ eesmärgil kesklinnas töötavate inimeste poolt, mistõttu on kaubanduskeskuse külastajatel tekkinud tipptundidel tõsiseid raskuseid parkimiskoha leidmisega. Uuele lahendusele üle minnes näeme, et see kiirendab vaba parkimiskoha leidmist ja klientide elu läheb mugavamaks,“ ütles Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Helen Metsvaht.

Keskuse juhi sõnul on see järgmine samm, kuidas nad soovivad inimestele teha keskusesse pääsemise ja seal viibimise muretumaks. "Möödunud kevadel suurendasime parkimiskohtade vahesid, et vähendada plekimõlkimist, hiljuti valmisid keskuses siseinterjööri värskendustööd ja oleme alustanud juba ka välisilme uuendamisega. Kõik need otsused on klientide poolt hästi vastu võetud, loodame mõistvat suhtumist ka parkimisaja limiidi suhtes, “ lisas Metsvaht.

Keskuse parkimisalal kehtestatakse parkimise ajaline piirang neli tundi ööpäevas. Kaubanduskeskuse külastajatel palutakse parkimise alustamisel märkida parkimise alguse aeg, tehes seda kas parkimiskellaga või registreerides mugavalt ja kiiresti sõiduk keskuse sissepääsude juures asuvates parkimiskioskites. Keskuse väliparklas on parkimine lubatud ajavahemikul 7.00-23.00, katuseparkla on klientidele avatud 7.45-23.00.

Kristiine Keskus läbib uuenduskuuri, lisaks keskuse enda värskendamisele on avatud mitmeid uusi kauplusi ja -meelelahutuskohti nagu Eesti suurim Reserved ning Baltimaade esimene meelelahutuskeskus ja spordibaar O’Learys koos bowlingu-radade ja kinosaaliga. Tuleval sügisel avatakse ka uus toitlustuskontseptsioon Kristiine Road, mis tähendab kaheksa uue toitlustuskoha lisandumist.

Kristiine Keskuses tegutseb 43 700 ruutmeetrisel äripinnal üle 125 kaupluse. Keskuses on ligi 110 erinevat moepoodi ja 15 suurepärast söögikohta. Päevas külastab Kristiinet ligikaudu 20 000 inimest ja sel on suur õue-, sise- ja ka katuseparkla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070