Asko ja Sotka avavad Baltimaades uuenenud e-poed

Eesti mööbli jaemüügi turuliider, Asko ja Sotka kaubamärke esindav Indoor Group AS avab nii Eestis kui Lätis uuenenud e-mööblipoed.

Sotka e-pood  Foto: kuvatõmmis

„Oma esimesed online-kauplused avasime Eestis juba 2011. aastal. Pärast seda oleme teinud mitmeid muudatusi ja nüüd avatavad uued e-poed on oma valdkonna absoluutne tipptase. Müük veebipoes kasvab kiiremini kui traditsioonilises kauplustevõrgus ja tahame olla selle arengu esirinnas ka edaspidi,“ räägib Indoor Groupi veebimüügi eest vastutav juhataja Kaja Tämmo.

„Lätis oli meil kuni 2010. aastani mitu kauplust ning saadud tagasiside ning tehtud analüüside põhjal on meie Asko ja Sotka kettide tootevaliku järele endiselt nõudlust. Ühes veebipoodide avamisega uurime teisi müügivõimalusi eriti Riia piirkonnas,“ räägib Indoor Groupi äritegevuse eest Balti riikides vastutav juhatuse esimees Kari Forssten.

Eestis on Indoor Group AS tegutsenud juba 23 aastat. Askol ja Sotkal on Eestis kokku kümme kauplust ning mõlemal ketil lisaks oma e-pood. Askos ja Sotka on ainus mööbli jaemüügi kett Eestis, mille klientidel on võimalik kasutada vana mööbli keskkonnasõbralikku utiliseerimisteenust.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700