Autor: Kaubandus.ee • 6. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asko ja Sotka avavad Baltimaades uuenenud e-poed

Eesti mööbli jaemüügi turuliider, Asko ja Sotka kaubamärke esindav Indoor Group AS avab nii Eestis kui Lätis uuenenud e-mööblipoed.
Sotka e-pood
Foto: kuvatõmmis

„Oma esimesed online-kauplused avasime Eestis juba 2011. aastal. Pärast seda oleme teinud mitmeid muudatusi ja nüüd avatavad uued e-poed on oma valdkonna absoluutne tipptase. Müük veebipoes kasvab kiiremini kui traditsioonilises kauplustevõrgus ja tahame olla selle arengu esirinnas ka edaspidi,“ räägib Indoor Groupi veebimüügi eest vastutav juhataja Kaja Tämmo.

„Lätis oli meil kuni 2010. aastani mitu kauplust ning saadud tagasiside ning tehtud analüüside põhjal on meie Asko ja Sotka kettide tootevaliku järele endiselt nõudlust. Ühes veebipoodide avamisega uurime teisi müügivõimalusi eriti Riia piirkonnas,“ räägib Indoor Groupi äritegevuse eest Balti riikides vastutav juhatuse esimees Kari Forssten.

Eestis on Indoor Group AS tegutsenud juba 23 aastat. Askol ja Sotkal on Eestis kokku kümme kauplust ning mõlemal ketil lisaks oma e-pood. Askos ja Sotka on ainus mööbli jaemüügi kett Eestis, mille klientidel on võimalik kasutada vana mööbli keskkonnasõbralikku utiliseerimisteenust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757