Autor: Kaubandus.ee • 7. märts 2019

eCoop avas teenuse äriklientidele

Nüüdsest saavad ettevõtted Coopi e-poes toitu ja muud büroo jaoks vajalikku tellida kontorisse ja selle eest tasuda äriühingu krediitkaardi või pangalingiga.

Coopi e-teenuste juhi Janek Lepa sõnul on tänapäeval muutumas üha populaarsemaks, et kontoris on töötajatele tagatud näiteks värsked puuviljad ning see on ka põhjus, miks korduvalt on Coopilt uuritud ärikliendi lahendust. „Tegelikult on ka varasemalt puu- ja juurvilju, karastusjooke, pähkleid jms kontoritesse tellitud, kuid nüüd on võimalik tellitud kauba eest arveldada ka ettevõtte nimel,“ lisab Lepp.

Lihtsus ja kiirus on Lepa sõnul see, mis sarnaselt erakliendile on ka ärikliendi jaoks oluline märksõna e-poe kasutamisel. „Mõlemal juhul saab poes käimise asemel aega muude oluliste tegevuste jaoks kasutada,“ ütles Lepp.

eCoop on e-toidukauplus, mis teenindab kliente Tallinnas, Pärnus ja nende lähiümbruses hommikul kella 10st õhtul kella 22ni. Lisaks koju või kontorisse on võimalik kaupu tellida ka jahutuse ning sügavkülmutusega toidukappidesse mitmel pool Tallinnas.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700