Autor: Kaubandus.ee • 22. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EHRL-i uus juht on Peter Roose

Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) üldkoosolek valis järgmiseks kolmeks aastaks organisatsioonile uue üheteistkümne liikmelise juhatuse, mille esimeheks sai Tallink Hotels juht Peter Roose. Tegevjuhina jätkab Maarika Liivamägi.

Viimased kaks perioodi EHRL-i juhatuse esimehena liidu tegevust juhtinud Verni Loodmaa kolmandaks ametiajaks ei kandideerinud. „Oleme demokraatlik ja kokkuhoidva meeskonnana töötav organisatsioon, kus juhi roteerumine on üks osa meie tööstusharu kultuurist. Turismimajanduse tegijad on kõik oma valdkonna suured fännid. Ja seepärast on mul väga hea meel, et Eesti turismimajanduse suurim tegija Tallink Grupp võtab juhatuse tööd järgmisel perioodil juhtida. Soovin Peter Roosele selles palju edu,“ ütles Loodmaa ning tänas kõiki kolleege senise koostöö ja usalduse eest.

Lisaks Roosele kuuluvad EHRL-i juhatusse Raigo Triik (Metropol Hotel Spa Hotel), Ain Käpp (TallinnHotels), Kaisa Mailend (Hestia Hotel Group), Klaus Ek (Sokos Tallinn), Toma Torseke (Park Inn by Radisson Central Hotel), Egon Elstein (Strand Spa Konverentsihotell), Kristjan Peäske (Restoran Leib ja Umami), Alver Pupart (Go Hotel Shnelli), Verni Loodmaa (TartuHotels) ja Feliks Mägus (Nordic Hotel Forum).

EHRL uus juhatus

EHRL-i uus juhatuse esimees Peter Roose töötab Tallink Grupis alates 2004. aastast.

Roose tänas EHRL-i üldkoosolekut usalduse eest. „Kindlasti tegutseme ka järgmise kolme aasta jooksul edasi teemade ja projektidega, mis täna EHRL-il juba käsil ja pooleli. Samas on Eesti turismivaldkonnas täna mitmeid murekohti, kuhu peame tõsisemalt ja üheskoos panustama. Turism on Eesti jaoks ülioluline majandusharu, mille pidev arendamine on kõigi Eestis selle valdkonnaga seotud ettevõtete ühine kohustus. Omalt poolt teen uues rollis kõik selleks, et seista kindlalt meie liikmete huvide eest ja arendada valdkonda järgmise paari aasta jooksul pidevalt edasi,“ ütles Roose.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757