Autor: Kaubandus.ee • 14. mai 2019

ON24 ühines spordikaupade e-kaubamajaga

Ühinesid suurim sisustuskaupadele spetsialiseerunud e-kaubamaja ON24 ja suurima tootevalikuga spordikaupade e-kaubamaja Sportest.
Foto: Maarit Eerme

Ühinemise tulemusena jätkab sportest.ee opereerimist omanikettevõttena ON24 AS. ON24 AS võtab üle kõik senised lepingud ja kohustused, ühinemine ei mõjuta juba tehtud tellimusi, tarneid ja kokkuleppeid.

„ON24 oskab müüa, meil on väga mugav ja kliendisõbralik kullerteenus ning üle 300 tuhande püsikliendi nii Soomes kui Eestis, kellele saame pakkuda nüüd ka väga laialdast spordikaupade valikut“, selgitas ON24 juhataja Astrid Bachmann ühinemise eesmärki.

ON24 AS on Eesti esimene mööbli e-kaubamaja internetis aastakäibega 12 miljonit eurot. Tooteportfellis on ligi 55 tuhat erinevat toodet- sisustustooted, lastekaubad, ilutooted.

Sportestiga ühinemise tulemusena lisandub 15 tuhat sporditoodet, millele lubab Sportest juhataja Sten Tarro kiiret lisa. „ Sportest.ee on kasvanud väga laia spordikaupade sortimendiga e-kaubamajaks, nüüd on vaja hoogu juurde anda, et suurem hulk Eesti ja Soome kliente leiaksid kõik need head pakkumised üles,“ selgitab Tarro ühinemisest oodatavat sünergiat.

Tehingu detaile osapooled ei avalda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070