Autor: Kaubandus.ee • 20. mai 2019

Rahvusvaheline kaubamärk & Other Stories avab Baltikumi esimese kaupluse

Moebränd & Other Stories avab sellel sügisel 740-ruutmeetrise poe Riia südames, hiljuti uuenduse läbinud elustiili- ja moekeskuses Galleria Riga.

„Riia turg on uute, laienevate ja renoveeritavate kaubanduskeskuste muutumistuultes ning seda teeb koostöös enda uue omaniku East Capitaliga ka Galleria Riga. Oleme brändi & Other Stories esimese Baltikumi poe avamisest väga põnevil,” ütleb East Capital Real Estate’i investeerimisjuht Martin Otsa.

Otsa sõnul ei ole areneval jaemüügiturul kunagi võimalik puhata. "Galleria Riga klient on väga teadlik ning kaubamärgi & Other Stories pood koos populaarse COSi ja teiste ainulaadsete kaubamärkidega annab Baltikumile positiivse tõuke kõrgmoe suunas,” ütles Otsa.

Galleria Riga juht ja BPT Läti kinnisvarahaldur Zane Sulca. rääkis, et maailmas, kus võimutseb massimood, on brändi & Other Stories kui ainulaadse elustiili- ja moemärgi tulek igati teretulnud. "Galleria Riga külastatavus ja käive on viimastel aastatel kasvanud ning selline unikaalsus tekitab keskuse vastu kindlasti veelgi suuremat huvi,” ütles

& Other Stories tuli turule 2013. aastal ning pakub laia valikut naiste riideid, kingi, kotte, aksessuaare ja ilutooteid. Pariisis, Stockholmis ja Los Angeleses asuvates ateljeedes disainitud kollektsioonides pöörates suurt tähelepanu detailidele ja kvaliteedile. Kaubamärgi & Other Stories poed asuvad Austrias, Belgias, Taanis, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Iirimaal, Itaalias, Hollandis, Poolas, Lõuna-Koreas, Hispaanias, Rootsis, Araabia Ühendemiraatides, Kuveidis, Kataris, Ühendkuningriigis ja Ameerika Ühendriikides.

Kokku 24 300 ruutmeetrise üüritava pinnaga butiikide ja elustiilipoodidega Galleria Riga ostukeskus avati 2010. aastal. Galleria Riga omanik on East Capital Baltic Property Fund III ja seda haldab East Capital. Igapäevast operatiivjuhtimist ja arendamist korraldavad BPT Real Estate ning Stockholmis asuva The Retail Headquarters AB varahaldur ning jaemüügi- ja kinnisvaraspetsialistid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070