Autor: Kaubandus.ee • 10. juuni 2019

Rimi sulgeb jaanilaupäeval kauplused kell 20

Rimi kauplused suletakse jaanilaupäeval kell 20.00, et kauplusetöötajad saaksid minna varem koju ning veeta jaaniõhtu pere ja sõprade seltsis. Samuti avatakse Rimid 24. juuni hommikul hiljem.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees / Scanpix

„Oleme liikumas selles suunas, et toidukauplused on tähtsamate pühade ajal lausa kinni või avatud vähem,“ sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe. „Meile on oluline, et teenindajad, kes soovivad pühad veeta perega, saaksid seda teha – tahame tööandjana olla võimalikult paindlikud ning arvestada oma töötajate soovidega.“

Padumäe sõnul on Eesti inimesed harjunud tegema oma ostud viimasel hetkel – eriti selgeks saab see vahetult enne igasuguseid pühi, mil järjekorrad on pikad ning müüjatel käed-jalad tööd täis hilisõhtuni. "Mujal Euroopas on enamus kauplusi olnud pühade ajal suletud juba aastakümneid ning inimesed on õppinud oma oste planeerima,“ märkis ta. „Meie hakkame sellesse punkti jõudma alles täna ning ma loodan, et kliendid suhtuvad meie otsusesse mõistvalt. Eestis on toidukauplused ikkagi päris kaua lahti – isegi, kui sulgeme jaanilaupäeval kell 20.00, peaksid poekülastajad jõudma selle aja sees oma ostud ilusti tehtud. Ühtlasi võtsime vastu otsuse, et 24. juuni hommikul avame kauplused hiljem.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700