Autor: Kaubandus.ee • 18. juuni 2019

Circle K teenindajate palgad kasvavad keskmisest palgast kiiremini

Juba viiendat aastat järjest tõstab Circle K Eesti AS ettevõtte teenindajate palka keskmiselt 9%, mis on kõrgem kui keskmise palga tõus.
Foto: Mihkel Maripuu / Eesti Meedia / Scanpix

“Jaekaubandussektoris on töötajate nappuse tõttu jätkuvalt tõusuteel just esmatasandi töötajate palgad, mis tõusevad kiiremini ja rohkem kui nii mõneski teises ärisektoris Eestis,” kommenteeris Circle K Eesti personalidirektor Ursula Altmets.

Palgatõusu järgselt teenib Tallinna ja Harjumaa piirkonna teenindusjaamas müüja-klienditeenindaja sõltuvalt tööstaažist ja töökoormusest kuni 1200 eurot kuus, muudes piirkondades üle Eesti algavad töötasud 900 eurost kuus.

“Circle K viib igal aastal oma ettevõttes läbi palgarevisjoni, mille käigus tagatakse, et kõigi ametikohtade palgad on konkurentsivõimelised ja vastavad turu tasemele. Oleme oma motivatsioonipaketi osas alati väga läbipaistvad olnud ja ühena vähestest tööandjatest näitame oma tööpakkumistes alati ka oodatava töötasu suurust. Juba viiendat aastat järjest tõstame müüja-klienditeenindajate palku keskmiselt 9%, mis on keskmisest palgast kiirem tõus,” lisas Altmets.

Põhipalgale lisaks on kõigil teenindusjaama töötajatel võimalik teenida müügitulemustest lähtuvalt arvestatavat palgalisa. “Maksame oma töötajatele meeskondlikke, aktiivsel müügil põhinevaid boonuseid, mis panevad meeskonnana ühiselt pingutama ja lubavad igaühel panustada just selles rollis ja tegevustes, milles keegi tugev on.” ütles Altmets.

Kuna Circle K teenindusjaamad teenindavad kliente ööpäevaringselt ja seitse päeva nädalas, motiveerib ettevõte oma töötajaid öisel ajal töötamise eest ka kõrgema tasuga. Jätkuvalt on ettevõtte fookuses paindlike töötingimuste pakkumine, et sobiva koormusega töötamise võimaluse leiaks nii koolis käiv tudeng kui ka lihtsalt lisatööd otsiv inimene.

“Näiteks on meil loodud eraldi meeskond operatiivteenindajatest, kes töötavad ilma siduva graafikuta ja katavad ootamatult tekkinud töövahetusi meie erinevates jaamades. Selliselt töötades on inimesel piisavalt isiklikku vabadust ning samas võimalus teha vaheldusrikast tööd meie erinevates teenindusjaamades,” selgitas Altmets.

Circle K Eesti AS on üks Eesti suurimaid mootorikütuste jaemüüjaid, mis omab ja opereerib 59 täisteenindus- ja 17 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab üle 700 inimese, neist enamus teenindusjaamades.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700