Autor: Kaubandus.ee • 4. juuli 2019

Kristiine Keskuses avab oma uksed Euroopa suurim jalanõude müügikett

Euroopa suurimaks jalanõude müügiketiks tituleeritud Saksa poekett Deichmann avab lähiajal poe Kristiine Keskuses.
2016. aastal müüs poekett 173 miljonit paari jalanõusid
Foto: Pixabay

Deichmannil on üle 3000 poe 23 erinevas Euroopa riigis ning meile lähimad asuvad Riias ja Peterburis, mistõttu on Tallinn järgmine loomulik areng.

Deichmann asutati 1913.aastal Essenis Heinz-Horst Deichmanni poolt ning poekett kuulub siiani juba kolmandat põlvkonda asutaja järeltulijatele. 2016. aastal müüs poekett 173 miljonit paari jalanõusid ning 2017. oli poeketi käive ligi 5,8 miljardit eurot ning andis tööd peaaegu 40 000 inimesele üle Euroopa. Deichmanni tootesortimendis on esindatud sellised brändid nagu Adidas, AM, Bench, Crocs, Fila, Kendall + Kylie, Nike, Puma, Skechers ja Reebok.

„Deichmanni lisandumisest Kristiine Keskuse moevalikusse võidab eelkõige meie keskuse külastaja, kelle jaoks on talle juba tuntud brändid, aga ka täiesti uued brändid, kõik ühes poes koos ning kindlasti ka suurema sortimendiga, kui Eesti tarbija on seni harjunud,“ ütles Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Linda Eichler.

TASUB TEADA

Kristiine Keskuses tegutseb 43 700 ruutmeetrisel äripinnal üle 120 kaupluse. Keskuses on ligi 110 erinevat moepoodi ja 15 suurepärast söögikohta. Päevas külastab Kristiinet ligikaudu 20 000 inimest ja sel on suur õue-, sise- ja ka katuseparkla.

Citycon on Põhjamaade kaubanduskeskuste arendaja ja kinnisvara investeerimisfirma. Koos Kristiine Keskusega omab ja haldab Citycon kokku 41 kaubanduskeskust Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700