Autor: Kaubandus.ee • 19. juuli 2019

IKEA alustas Eestis töötajate värbamisega

Rootsi kodusisustuse ettevõte IKEA on alustanud töötajate värbamisega Eestis. IKEA, mis siseneb Eesti turule esmalt digitaalselt ehk e-poega ja mida toetab Tallinnasse loodav väljastuspunkt koos näidistesaaliga, on avanud konkursi enam kui 40 töökohale. Enne sügist otsitakse töötajaid logistika, müügivaldkonna ja klienditeeninduse töökohtadele.
Foto: Lauris Aizupietis

IIKEA Eesti väljastuspunkti juhi Aleksejs Mihailovsi sõnul on IKEA Eesti töökohad sobilikud nii varasema kogemusega kui ka alles alustavale töötajale, kes otsivad kas osalise või täiskoormusega töökohta ja on huvitunud jaekaubandussektorist.

IKEA Eesti kollektiiv koosneb esialgu ligikaudu 50 inimesest.

Pood avatakse sügisel

Selle aasta varasügisel avab IKEA Eestis e-poe ning Tallinnas asuva väljastuspunkti koos näidistesaaliga.

Eestist saab esimene riik, kuhu IKEA siseneb esmalt digitaalselt ja avab enne füüsilise poe olemasolu e-poe.

Ettevõtte teatel toob digitaalset ja füüsilist kohalolu kombineeriv lahendus IKEA Eesti kodudele lähemale, pakkudes võimalust tellida IKEA tooteid eestikeelsest e-keskkonnast ning tutvuda IKEA tootevalikuga näidistesaalis, kus saab tooteid oma silmaga näha ning proovida.

IKEA otsus siseneda Eesti turule esmalt digitaalselt ning alles seejärel füüsilise poega on IKEA Baltikumi müügijuhi Johannes R. Jóhannessoni sõnul tehtud sooviga tuua IKEA kiiremini Eesti inimesteni, kuna Riia IKEA poodi külastab märkimisväärne hulk kliente Eestist.

IKEA väljastuspunkt koos näidistesaaliga rajatakse Tallinna, aadressile Peterburi tee 66. Hoone koguala on 6000 m2, millest 1500 m2 on mõeldud väljapanekusaaliks ja planeerimise alaks. Jóhannessoni sõnul saavad kliendid väljapanekusaalis näha ja proovida umbes 3000 erinevat toodet ja lahendust. "Samuti saab näidistesaalis soovi korral konsulteerida meie töötajatega köökide, garderoobilahenduste ja teiste mööblisüsteemide planeerimiseks ning tellimiseks," selgitas ta.

Ülejäänud 4000 m2 on pühendatud logistilisteks operatsioonideks. Lisaks on väljapanekualal umbes 200 kõige populaarsemat kodusisustustoodet saadaval ka kohe ostmiseks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757