Autor: Nixor EE AS • 18. juuli 2019

Nixor muudab äritegevuse tulemuslikumaks ja kliendikogemuse paremaks

Oleme tehnoloogiapartner, kelle põhitegevus on seotud info- ja turvatehnoloogia süsteemide arendamise ja tugiteenustega.

Rohkem kui 25 aasta jooksul oleme juurutatud esimesena mitmeid uudseid tehnoloogiaid, mille abil on muutunud ettevõtete tegevus tulemuslikumaks koduturgudel Eestis, Lätis ja Leedus. Tihedas koostöös valitud välispartneritega analüüsime süstemaatiliselt valdkonna arengutrende ning panustame innovaatiliste konkurentsieelist loovate lahenduste juurutamisse.

WeDoIT

Me teeme seda! Muudame IT-lahendustega äritegevuse tulemuslikumaks ja kliendikogemuse paremaks.

Saame aru turu vajadustest, teame tehnoloogia võimalusi ning koostöös partneritega loome uuenduslikke lahendusi, mis muudavad äritegevuse tulemuslikumaks ja kliendikogemuse paremaks. Meie innovaatilised lahendused loovad uusi standardeid, mida hakatakse märkamatult pidama iseenesestmõistetavaks ja tavapäraseks.

Oleme aastate jooksul esimesena ellu viinud mitmeid innovaatilisi projekte. Tänu meie inimeste mitmekülgsetele kogemustele on meil oskused lahendada keerulistena näivaid ülesandeid ning integreerida erinevaid komponente või süsteeme üheks terviklikuks lahenduseks. Kogemus näitab, et oleme saavutanud parimaid tulemusi koos klientidega arutledes, ühendades ärilised vajadused ja tehnoloogilised võimalused. Oleme koostöös klientidega loonud mitmeid uudseid IT-lahendusi, teeme seda ka tulevikus.

Oleme konsultandid, aidates teha parimaid valikuid tehnoloogiasse investeerides. Kavandame terviklahendusi optimaalse investeeringu ja vastutustundliku müügi põhimõttest lähtudes. Juhime projekte, võimaldades teil keskenduda oma põhitegevusele. Tagame standardipõhise teenindusprotsessi kõikidele lahendustele, mille oleme käivitanud.

Arendus

Terviklahenduste tulevikukindluse tagab plaanipärane tarkvaraarendus, mille käigus arvestame kasutajate ettepanekuid ning viime ellu nende ühisosa uutes versioonides. Meie fookuses on järjepidev tarkvaraarendus, kuid oleme teostanud ka mitmeid meie valdkonna kompetentsiga seotud projektipõhiseid arendusi. Samuti oleme nõustanud teisi ettevõtteid kaubandus- ja teenindusprotsesse puudutavates arendus- ja integratsiooniprojektides.

Projektijuhtimine

Projekti kavandamise etapil sõnastame projekti peaeesmärgi ja määrame esmaste konsultatsioonide põhjal lahenduse kasutuselevõtuks vajalike tööde põhietapid ning mahud. Hindame arendus- ja integratsioonitööde vajadust, samuti konsultatsiooni, seadistuse ja paigaldustööde mahtusid.

Juhime projekte, võimaldades tellijal keskenduda oma põhitegevusele. Projektide juhtimiseks koostame projektiplaani, kus fikseerime kokku lepitud tööde tähtajad ja vastutajad. Oleme tihti peatöövõtja rollis, koordineerides mitmete koostööpartnerite töid. Projektiplaan annab kogu projekti jooksul kõikidele osapooltele ülevaate tööde staatusest. Teame, et üheselt arusaadav ja hoolikalt läbi mõeldud projektiplaan on oluline eeldus, et käivitada terviklahendused tähtajaks ja eelarvet ületamata.

Tugiteenused

Me teenindame kasutajaid ja hooldame IT-süsteeme. Järgides teeninduslepingus kokkulepitut, tagame standardipõhise teenindusprotsessi kõikidele lahendustele, mille oleme käivitanud. Teenindusprotsesse disainides lähtume valdkonna headest tavadest, enda aastatepikkusest kogemusest ning loomulikult klientide vajadustest.

Nixor EE AS

Telefon: (+372) 668 8866

E-post: [email protected]

https://www.nixor.ee/kontakt/

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757