Autor: Kaubandus.ee • 8. august 2019

Läti ehituskaupluste kett Depo hakkas Eestis töötajaid värbama

Esimene Depo kauplus avatakse 2020. aasta suvel Filtri tee, Veerenni ja Tallinna vangla vahelisel tühermaal Avala ärikvartalis.

Augusti alguses hakkas ettevõte otsima kaupluse juhatajat, kelle meeskond koosneb 150 inimesest ning personalijuhti. Töökuulutused aeguvad 9. augustil ja 11. augustil.

ERR kirjutas eelmine nädal, et Kaamos Ehitus alustas Filtri tee äärde jääval kinnistul ehitustöid juunis ning Avala kvartalisse on planeeritud kolm büroohoonet ning lätlaste suurim ehitus- ja aiatarvete keti Depo kaubandushoone.

"Depo kaupluse püstitame kinnistule aadressiga Veskiposti 1 ning see saab olema esimene Depo kauplus Eestis. Kauplus avab uksed suvel 2020,“ kinnitas Kaamose turunduse- ja kommunikatsioonijuht Kadi Roovik ERR-ile.

Depo’l on 9 kauplust Lätis ja 5 kauplust Leedus.

Lätlased asutasid Eestis ettevõtte Depo Diy EE OÜ 31. jaanuaril ning ettevõtet juhatuse liige on Andris Kozlovskis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757